Beleidsplan

Beleidsplan

Beleidsplan

Beleidsplan

Geloof in de toekomst

Ik verkondig u met vreugde de Blijde Boodschap 

Pastoraal en bestuurlijk beleidsplan 
parochie H. Gabriël 
voor de jaren 2016 – 2021

Voorwoord

In deze notitie presenteren wij u het pastoraal en het bestuurlijk beleidsplan voor de parochie H. Gabriël. Het is bedoeld om vanuit het heden, het jaar 2016, vooruit te kijken en te werken richting 2021. Een tijdspanne van 5 jaren, waarvan de te verwachten ontwikkelingen nog niet allemaal te overzien zijn. Wel willen wij hoopvol insteken. Reden waarom dit beleidsplan de titel ‘Geloof in de toekomst’ heeft meegekregen. Vertrouwvol mogen wij ons laten inspireren door de aartsengel Gabriël die op verschillende momenten in de geschiedenis een blijde boodschap te brengen had.

In het navolgende treft u achtereenvolgens het pastorale beleidsplan aan, opgesteld door het pastoraal team, en het hierop afgestemde bestuurlijk beleidsplan dat opgesteld is door het parochiebestuur. Een concept van dit plan is besproken met de locatieraden van de geloofsgemeenschappen van de parochie en op grond van hun reacties aangevuld en bijgesteld.

Wij wensen u veel genoegen bij het lezen van dit plan en hopen dat u geïnspireerd mag worden om uw bijdrage aan de realisatie ervan te kunnen en willen leveren.

Januari 2017

Pastoraal team en bestuur van de Parochie H. Gabriël.

Mogelijk ook interessant voor u:
do 01

Didam

1 juni - 09:00
do 01

Zeddam

1 juni - 18:30
vr 02

Wehl

2 juni - 09:00
za 03

Beek

3 juni - 10:30

Kerkberichten

In deze periode is pastorale nabijheid van groot belang. Hierover berichten wij via de kerkberichten in de lokale weekbladen, deze…

Lees verder »
Parochie H. Gabriël