Kerkhof tarieven

Kerkhof tarieven

Kerkhof tarieven

Kerkhof tarieven

Per 1 januari 2023

Toelichting

  • Tarieven voor uitvaartdiensten in gebouwen die géén eigendom zijn van de parochie H. Gabriël zijn € 150,- lager dan de geldende tarieven.

  • Voor het gebruik van de rouwkapel / mortuarium gelden tarieven zoals aangegeven op de webpagina of de website van de betreffende geloofskern. Dit geldt ook voor de kosten van een gedachtenis- plaatje bij een strooiveld.

  • Bijzettingen gelden voor een grafrustperiode van 20 jaar. Verlengingen worden aangegaan voor een periode van steeds 10 jaar. Indien niet verlengd wordt zal de grafsteen worden verwijderd. Grafrecht is inclusief graf delven, bijdrage onderhoud kerkhof en het ter zijner tijd verwijderen van de graf- steen.

  • Bij verlenging en bijzetting wordt gekeken of in het verleden reeds voor het verwijderen van de graf- steen is betaald. Als dat niet het geval is, wordt € 150,- extra in rekening gebracht bij bijzetting of verlenging.

Mogelijk ook interessant voor u:
zo 24

Didam

24 september - 10:00
di 26

Beek

26 september - 09:00
do 28

Didam

28 september - 09:00
do 28

Zeddam

28 september - 18:30

Kerkberichten

In deze periode is pastorale nabijheid van groot belang. Hierover berichten wij via de kerkberichten in de lokale weekbladen, deze…

Lees verder »

Kerk op schoot

Uitnodiging Kerk op schoot Hallo, Kom je zondag 1 oktober ook naar de ‘Kerk op schoot’ viering in de Protestantse kerk in Zeddam? We beginnen

Lees verder »
Parochie H. Gabriël