Praktische informatie boete en verzoening

Biechtgelegenheid in onze parochie

Iedereen die zich met God en de kerk wil verzoenen kan daarvoor terecht tijdens verschillende momenten

Heilig uur

U bent van harte welkom op de eerste vrijdag van de maand in de Mariakerk te Didam. Het Heilig uur is van 18:30 tot 19:30. Tijdens dit uur kunt u bij de priester die in de kerk aanwezig is het sacrament van boete en verzoening ontvangen.

Boeteviering

In de Advent- en de Vastentijd vinden in onze parochie boetevieringen plaats. Hierin wordt stilgestaan bij onze menselijke beperktheden: waar schieten we tekort in het vervullen van onze christelijke opdracht?

Persoonlijke biecht

Voor een persoonlijke biecht kunt u contact opnemen met pastoor Marc Oortman.

Omliggende parochies

Ook is het mogelijk om in de ons omliggende parochies te biechten kijkt u hiervoor op het rooster van het Heilig uur.

Mogelijk ook interessant voor u:
di 16

Beek

16 april - 09:00
di 16

Wehl

16 april - 16:00
wo 17

’s-Heerenberg

17 april - 19:00
do 18

18 april - 09:00
do 18

Zeddam

18 april - 18:30

Taizeviering

Op zondagavond 21 april om 19.00u wordt er een Taizeviering gehouden in de protestantse kerk in Didam.