Nieuws

Filteren op gemeenschap:


Nieuwsoverzicht

Nieuws

Bijbelcursus

Op woensdag 3 okt. a.s. start weer de bijbelcursus in het zaaltje van de Protestantse kerk aan de Torenstraat in Didam. Dominee Leen den Beste zal aan de hand van bijbelteksten uitleg geven over de tijd waarin deze zijn geschreven en hoe we deze kunnen lezen en begrijpen in onze moderne tijd.

 

Eigen gekozen bijbelse teksten kunnen worden ingebracht en hij gaat ook  in op actuele vragen.

De avonden beginnen om 19.45u en duren tot 21.30u. en zijn toegankelijk voor iedereen van welke gezindte dan ook.

 

Een bijdrage voor koffie en thee: 1 euro. Er zijn verder geen kosten aan verbonden.

 

Data zijn: woensdag 4 okt. woensdag 7 nov. woensdag12 dec.

In 2019: woensdag 9 jan. woensdag 6 febr. woensdag 6 maart en de laatste is op woensdag 3 april.

 

U kunt zich opgeven via de mail:

lochernap@gmail.com en feike.tielgroenestege@outlook.com

... Lees verder...
Geplaatst op 22-09-2018
Nieuws

Misbruik

Het houdt niet op. Weer staan de kranten bol van dat ene onderwerp: misbruik in de 

misbruik

kerk. De bodem van de put is blijkbaar nog niet in zicht. De beker nog niet leeg.

Openheid is geboden, zo zeggen deskundigen. Ik kan en wil het daar mee eens zijn. Daarom schrijf ik deze gedachten op en wil ik ze delen.  Maar die openheid kent meer dan één richting.

 

Openheid in dezen móet-denk ik-, maar doen deze openheid en doen excuses en tegemoetkomingen genoeg om kapotte levens met hun wonden van pijn en verdriet te helen?  Kán dat überhaupt wel? Veel zal afhangen van de sfeer waarin openheid geboden wordt. Oprechtheid zal die sfeer moeten bepalen. Alleen dan zal er zich een weg naar de toekomst openen. Lees meer...

... Lees verder...
Geplaatst op 17-09-2018
Nieuws

Reserveren parochiecentrum Didam en aanleveren drukkerwerk

Hoe reserveert u een ruimte in het parochiecentrum van Didam? Welke regels zijn er voor het aanleveren van drukwerk? Kan ik een beamer, of boek lenen? Of dit kan en hoe dit dan moet kunt u lezen op hier lezen.

... Lees verder...
Geplaatst op 14-09-2018
Nieuws

Vredesweek 2018

embleemvredesweek

 

Thema: Generaties voor Vrede!

 

Door de generaties heen, in wat voor situatie dan ook, staan steeds weer mensen op voor vrede. Het thema van de Vredesweek is dit jaar dan ook Generaties voor Vrede. Oud en jong kunnen veel aan elkaar hebben op weg naar een vreedzame wereld.


Vrede kun je leren
Oudere generaties delen hun verhalen met jongeren, zodat die van hun ervaring kunnen leren. Jongere generaties halen inspiratie uit bijzondere rolmodellen - binnen hun familie of in de wereldgeschiedenis. In Amerika bijvoorbeeld staan dit jaar jongeren massaal op tegen wapengeweld. En het waren jongeren die een nieuwe zwengel gaven aan de strijd om kernwapens de wereld uit te krijgen. Een wens die hun ouders vaak al hadden. Wat hieruit blijkt? Vrede kun je leren, van elkaar. Het is ook een keuze: niet terugslaan, maar samen verdergaan.

 

Impact van oorlog
Door de komst van vluchtelingen zien we opnieuw dat vrede niet vanzelfsprekend is. Oorlogsherinneringen en -trauma’s worden vaak van o

... Lees verder...
Geplaatst op 13-09-2018
Nieuws

Gabriëldag

Zondag 30 september vieren we als parochie H. Gabriël onze naamdag. Deze Gabriëldag begint met een gezamenlijke viering om 10.00u in de Mariakerk in Didam. Na de viering, met zang door het Gabriëlkoor, is er tijd om elkaar te ontmoeten en worden er diverse demonstraties gegeven die met de kerk te maken hebben. Noteert u de datum vast in uw agenda?

 

Gabrieldag

... Lees verder...
Geplaatst op 11-09-2018
Nieuws

In vuur en vlam

Aangeraakt worden, getroffen door ellende, door armoede of onrecht, kan je in vuur en vlam zetten. Je kunt het niet langer nemen. Je weet dat er een uitweg, uitkomst, is. Je wordt zo geraakt, dat er onvermoede krachten in je opborrelen. Er gaat een vuur in je branden, die onvermoede krachten gteeft. Dat vuur in ons mogen we ‘God’ noemen, levensbron, krachtbron. Lees meer...

... Lees verder...
Geplaatst op 30-08-2018
Nieuws

Jubileum Theo Reuling

De parochie viert op 9 september aanstaandeDiaken_Theo_Reuling_01082018

dat Theo Reuling 20 jaar diaken is. Dit wordt gevierd in de viering op zondagochtend van deze 9e september, om 09.30 uur in de Mariakerk in Didam. Daarna is er gelegenheid om hem te feliciteren in de Gabriëlzaal van het parochiecentrum in Didam met een kopje koffie en een drankje erbij. U bent van harte welkom!

... Lees verder...
Geplaatst op 20-08-2018
Nieuws

Fotoalbum Kevelaer

Ook dit jaar - 2018 - zijn er vanuit onze parochie weer veel bedevaartgangers naar Kevelaer gegaan. Een groep ging met pastoor Jansen op de fiets, diaken Reuling ging samen met enkele hittebestendige wandelaars te voet. De overigen gingen met de bus.

 

Bij de fotoalbums is een reportage te bekijken.

 

Het was weer een geslaagde en inspirerende editie! 

... Lees verder...
Geplaatst op 15-08-2018
Nieuws

In de luwte……

In de hitte van de dag zoek je in je huis een koel plekje om de dag door te komen. Alles wat je doet kost iets meer moeite. De zin om iets onder handen te nemen is minimaal, alles plakt en de druppels vallen van je hoofd. En hoe meer je blijft piekeren of uitkijken naar verkoeling, des te warmer je het krijgt. Zo vergaat het mij in deze tijd. En natuurlijk komt er niets uit je hand. Lees meer...

... Lees verder...
Geplaatst op 15-08-2018
Nieuws

Vacture dirigent(e) Pancratiuskoor 's-Heerenberg

Voor dit gemengde koor zijn wij op zoek naar een dirigent(e) met de volgende kwaliteiten:

- Ervaring en de kunst om kennis over te brengen is belangrijker dan diploma’s;

- Kennis van de liturgie is een vereiste;

- Leidinggevende kwaliteiten en sociale vaardigheden zijn belangrijk;

- Bij voorkeur een dirigent(e) die ook het orgel kan bespelen;

- Betaling is conform de richtlijnen van het bisdom Utrecht.

Het koor repeteert ongeveer 40 keer per jaar (dinsdagavond) en verzorgt circa 40 vieringen per jaar, inclusief avondwakes en uitvaarten. Inhoudelijke en overige vragen kunt u stellen aan pastoor J. Jansen (j.jansen@parochiegabriel.nl) of dhr. X. Hendriksen (xhendriksen@outlook.com).

U kunt uw sollicitatiebrief met curriculum vitae vóór 15 september 2018 sturen naar het secretariaat van de parochie H. Gabriël, Raadhuisstraat 1a, 6942 BE in Didam.
Raadhuisstraat 1A

... Lees verder...
Geplaatst op 26-07-2018
Nieuws

Gabriëldag

Noteert u het vast in de agenda? Zondag 30 september vieren we weer onze naamdag, de Gabriëldag.

 

De werkgroep is al weer druk aan de slag met de voorbereidingen en de aanvraag voor zonnig weer is ook al

2013-gabrieldag-109

 weer de deur uit.  Een aantal elementen die vorig jaar naar aanleiding van het jubileum zijn bedacht zullen ook dit jaar terug komen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook dit jaar twee fietsrouters en zullen ook dit jaar de parochianen weer ‘bediening’ aan tafel krijgen.  Maar… er komen ook nieuwe elementen!

 

In één van de komende Nieuwsmails zullen we daar meer over vertellen. Ook wordt u via posters. website, facebook en mededelingen in de kerk geinformeerd.

 

U bent van harte welkom, ongeacht waar u vandaan komt. Want we hebben allemaal één ding gemeen; ons geloof. Geloof in de toekomst. Gelooft u met ons mee? Dan zien we u graag op de Gabriëldag op zondag 30 september in Didam. Tot dan!

... Lees verder...
Geplaatst op 12-07-2018
Nieuws

Bedankt

Op zondag 10 juni mocht ik vieren, dat ik 12 ½  jaar geleden pastoraal werker werd. In de toenmalige Verrijzenisparochie begonnen maakte ik de 12 ½  jaar met blijvend plezier vol in de Gabrielparochie. En… we gaan nog even door!

 

In ‘dankbaarheid naar de hemel’ vierden we dat tijdens de vormselviering. Daarna – maar niet los ervan! -  hadden we een paar zeer genoeglijke uren met parochianen, collega’s en bestuur.

 DSC_2553

Omdat het parochieblad de Gabriel al naar de drukker is gebruik ik onze website om ‘hartelijk dank’ te zeggen tegen iedereen die deze zondag maakte tot één om niet te vergeten!

 

Pastor Guus

... Lees verder...
Geplaatst op 13-06-2018
Nieuws

Bedevaart naar Jordanië en Israël

Van 12-21 november organiseert het Aartsbisdom Utrecht een tiendaagse bedevaart naar Jordanië en het Heilig Land. Bijzonder element van deze bedevaart zijn de ‘Nederlandse Dagen’ (met als motto ‘Shalom’). Dan sluiten de ‘Utrechtse pelgrims’ zich aan bij de honderden andere Nederlandse pelgrims die op dat moment in Israël zijn. In Bijgaande folder staat meer informatie over deze bijzondere bedevaart. 

... Lees verder...
Geplaatst op 10-06-2018
Nieuws

Video: Geloof in de toekomst

Een video welke een bewogen jaar in beeld brengt. Historische momenten in de kerkgeschiedenis zijn middels beeld vastgelegd. Bijeenkomsten, vieringen en laatste weekendvieringen. Een momentopname voor de ene locatie, een markeerpunt voor de andere. Elf geloofskernen die in 2018 hun eigen stukje geschiedenis schrijven. Laat de beelden die geschiedenis aan u tonen. Geloof in de toekomst

... Lees verder...
Geplaatst op 03-06-2018
Nieuws

Jubileum Guus van der Ploeg

RJNFNQ2Op 1 juni aanstaande viert Guus van der Ploeg zijn

12,5 jarig jubileum als pastoraal werker.

Het bestuur nodigt u graag uit om Guus na de Vormselviering op zondag 10 juni tussen 11.00 en 13.00 uur met dit jubileum te feliciteren in het parochiecentrum in Didam. We hopen dat veel parochianen aan deze uitnodiging gehoor zullen geven. 

 

DSC_1415

... Lees verder...
Geplaatst op 29-05-2018
Nieuws

Gezinsmiddag 2018

Dag beste vaders, moeders, jongens en meisjes! Dag beste Gabriël-gezinnen!

 

Op zaterdag 9 juni is er voor alle ‘jonge gezinnen’ van onze parochie H. Gabriël een gezinsmiddag.  Dat is een middag vol leuke, gezellige, sportieve, creatieve, lekkere en inspirerende activiteiten, speciaal voor gezinnen met jonge kinderen.  En wat dat ‘jong’ betekent voor de leeftijd om mee te doen bepalen jullie zelf! Het gaat om jullie als gezin!

  

De gezinsmiddag is in en rond de Mariakerk in Didam. Dit staat er op het ‘programma’:

  • Bijbelse vossenjacht,
  • schilderen met het gezin (een oud overhemd voor over de kleding o.i.d. is dan handig…),
  • samen zingen,
  • samen vieren en
  • samen eten.

 
Er is een ‘café’  voor koffie, thee en limonade met wat lekkers….

De gezinsmiddag begint met de ‘inloop’ om 13.30 uur. Om 13.45 uur gaan we van start. Rond 18.00 uur is het einde.

 

Graag nodigen we jullie met jullie gezin uit om mee te doen. 
Je kunt je aanmelden bij pastoraal werker Guus: g.vanderploeg@paro

... Lees verder...
Geplaatst op 29-05-2018
Nieuws

Foto's Hemelvaartviering

In het fotoalbum Hemelvaartviering 2018 ziet u een fotoselectie van de Hemelvaartviering. Deze werd in de Pancratiuskerk gehouden vanwege het wisselvallige weer. Samen hebben we een mooie viering gehad. Een koor (de gemengde koren 's-Berg en Zeddam aangevuld met diverse leden van andere gemengde koren) dat zich geweldig goed liet horen en met liturgische medewerking van de andere geloofskernen. Het is fijn om zo als parochie samen te kunnen vieren en met elkaar in contact te komen. De volgende gelegenheid is de Gabriëldag op zondag 30 september in Didam. 

... Lees verder...
Geplaatst op 24-05-2018
Nieuws

Verder onderweg met 'de Gabriël'

VERDER ONDERWEG MET 'DE GABRIËL'

 

De herstructurering van de Gabriëlparochie gaat steeds meer vorm krijgen.  Dit heeft ook gevolgen voor de communicatie binnen de parochie.

 

In de nieuwe struktuur van de Gabrielparochie wordt 'de Gabriel' hét communicatieblad voor de gehele parochie.

Dit heeft als gevolg dat 'Samen Onderweg' niet langer zal verschijnen. 

 

De eerstvolgende edities van de Gabriel komen uit op

 

Editie 'de Gabriël'

Datum inleveren kopij vrijdag

Datum uitgifte woensdag

7.2 Vakantie

25-05-18

27-06-18

7.3 Herfst

14-09-18

17-10-18

7.4 Kerst

09-11-18

05-12-18

De data voor 2019 zullen z.s.m. worden vermeld in 'De Gabriël'.

Wellicht zal het blad wat vaker worden uitgegeven maar daarover moet nog een beslissing worden genomen.

 

Heeft u copij voor het parochieblad 'de Gabriël' dan kunt u dit vanaf nu rechtstreeks mailen naar parochieblad@parochiegabriel.nl

(het emailadres

... Lees verder...
Geplaatst op 16-05-2018
Nieuws

Gedragscode Pastoraat

Per 13 april 2018 geldt voor de Rooms-Katholieke Kerk in Nederland een nieuwe Gedragscode Pastoraat. De tekst hiervan werd op 10 april 2018 vastgesteld door de diocesane bisschoppen van de Nederlandse R.-K. bisdommen, de apostolisch administrator van het Militair Ordinariaat alsmede de diocesaan administrator van het Bisdom Roermond. De Konferentie Nederlandse Religieuzen (KNR) werkte mee aan de opstelling ervan.  Lees meer

... Lees verder...
Geplaatst op 25-04-2018
Nieuws

Bisdom: brief Holocaust Museum

"Het is gebeurd, dus het kan weer gebeuren." Met deze woorden van de Joodse schrijver Primo Levi, overlevende van het concentratiekamp Auschwitz, begint een brochure van het Nationaal Holocautst Museum in oprichting. Levi bedoelt de moorden op zes miljoen Europese Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog, waaronder 104.000 uit Nederland. Lees meer...

... Lees verder...
Geplaatst op 18-04-2018
Nieuws

extra nieuwsflits

Extra_Nieuwsflits_Gabril_April_2018_12042018_AvR_DEF

... Lees verder...
Geplaatst op 14-04-2018
Nieuws

Dopen in de Gabriëlparochie

De dooplocaties worden tijdens de voorbereiding vastgesteld aan de hand van de aanmeldingen. U meldt zich dus
voor een doopweekend. De doopkerk en de dooptijd worden later vastgesteld. 

 

Aanmelden voor het Doopsel kan via het centraal secretariaat. U kunt het aanmeldformulier downloaden van de website en dan mailen aan dopen@parochiegabriel.nl. U kunt het centraal secretariaat ook bellen: elke morgen van 9.00 tot 12.30 uur op nummer 0316 – 221 021.

 

Doop-weekenden 2018 Voorbereiding (Didam, 20.00 uur)
12 en 13 mei 17 april en 24 april 
9 en 10 juni 15 mei en 22 mei
7 en 8 juli  12 juni en 19 juni
22 en 23 september 28 augustus en 4 september
 27 en 28 oktober   2 oktober en 9 oktober
24 en 25 november 30 oktober en 6 november

       

... Lees verder...
Geplaatst op 11-04-2018
Nieuws

Gebedsintenties opgeven

De procedure om gebedsintenties op te geven is in de parochie H. Gabriël wat aangepast. Voortaan zal met een formulier gewerkt worden dat ook te downloaden is. Dat maakt het ook eenvoudiger om van huis uit de het opgeven van intenties te regelen. De procedure is als volgt.

... Lees verder...
Geplaatst op 28-03-2018
Nieuws

Driekoningen

Het feest van Driekoningen heeft als officiële kerkelijke benaming: Hoogfeest van de Openbaring des Heren. De geboorte van Jezus wordt bekend aan de gehele wereld. Lees meer....

... Lees verder...
Geplaatst op 05-01-2018
Nieuws

Zalig Nieuwjaar

Moge het nieuwe jaar voor jou een beetje lijken op de figuren uit de kerststal:

 

een beetje op Maria, ingaand op Gods aanbod om lief te hebben, steeds dienstbaar aan anderen....

een beetje op Jozef, dat je iets mag hebben van zijn bescheidenheid en de trouw waarmee hij zijn verantwoordelijkheid heeft gedragen...

een beetje op de engelen, boodschappers van goed nieuws, van vrede, vreugde en geluk....

een beetje op de herders, die hun schapen leiden en beschermen...

een beetje op de ezel, één en al oor, luisterbereid en veel verdragend; moge je ook iets hebben van zijn koppige trouw om door te zetten op de goede weg...

een beetje op de os, het dier dat trekt, want trekkers zijn er nodig, voortrekkers en spoortrekkers...

en veel, heel veel op het kind, dat ook in jou iets mag doorstralen van het echte leven en dat jouw liefde onweerstaanbaar wordt, iedereen verwarmend.

... Lees verder...
Geplaatst op 01-01-2018
Nieuws

Nieuwsflits nummer 8 is uit

Dat dit ook letterlijk andere tijden gaan worden kunt u in de nieuwe uitgave van de nieuwsflits lezen. Ook over de laatste weekendvieringen en de vorderingen van de werkgroepen. Het jaar 2018 wordt daarmee een spannend en inspannend jaar.

... Lees verder...
Geplaatst op 30-12-2017
Nieuws

Jaarlijkse bedevaart naar Lourdes 2018.

Van 26 september tot 1 oktober gaan we weer zoals elk jaar met het vliegtuig naar Lourdes.

 
We verblijven dan in een hotel. Iedereen kan met deze reis mee. Als je mee wilt en niet goed ter been bent kun je in Lourdes gebruik maken van een rolstoel. Je mag zelf iemand meenemen die de rolstoel duwt. Heb je geen eigen begeleider dan zorgen wij voor een begeleider/ster. Uiteraard hoef je niet perse uit onze parochie te komen om mee te gaan.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze reis, bel of mail mij dan.
Uiteraard kun je voor informatie ook terecht bij ons pastoresteam.

 

Pastor Ben Aarsen 0316-221250

Riet Visser, coörd.Lourdesreizen VNB
06-53769840
rietvisser@chello.nl

... Lees verder...
Geplaatst op 07-12-2017
Nieuws

Als er twee of drie...

Als_er_twee_of_drieKomende zondag is het de drieëntwintigste zondag door het Matteus-jaar. De lezingen raken aan een spannend onderwerp. Spannend, omdat het confronteert met onze zo individualistisch ingestelde tijd. Wij zijn op ons privé gesteld, we houden niet zo van door een ander ingestelde regels, we vinden het niet fijn als iemand zich met ons bemoeit... lees meer

 

... Lees verder...
Geplaatst op 13-09-2017
Nieuws

Nieuwsflits 2 verschenen

Op 18 maart is de tweede Nieuwsflits verschenen. Deze verschijnen in het kader van de herstructering van de parochie die momenteel voorbereid wordt. Deze nieuwe uitgave gaat onder andere in op de dalende cijfers in de parochie.

... Lees verder...
Geplaatst op 18-03-2017
Nieuws

Eerste Nieuwsflits verschenen

Rond de herstructurering zal op verschillende momenten en op verschillende manieren informatie verstrekt worden over de voortgang en de uitgangspunten. Vandaag is de eerste Nieuwsflits hierover verschenen met informatie over het proces en de hierna volgende momenten van communicatie.

... Lees verder...
Geplaatst op 25-02-2017
Nieuws

Bestuurlijk en pastoraal beleidsplan

In het beleidsplan kijken het bestuur en het pastoraal team van de parochie vertrouwvol de toekomst in. Echter niet door de ogen te sluiten voor de realiteit. De kerkbetrokkenheid neemt af, het vrijwilligerskader wordt steeds ouder en kleiner en de pastores zijn te veel tijd kwijt aan organiseren en komen te weinig toe aan pastoraat.

 

Willen we straks nog als parochie zichtbaar zijn en de blijde boodschap kunnen verkondigen, dan is een nieuwe structuur noodzakelijk.

 

Het beleidsplan maakt hier melding van. Lees het online of download als PDF.

... Lees verder...
Geplaatst op 10-02-2017
Nieuws

Parochie met beleidsplan in de media

Rond het uitgebrachte beleidsplan heeft Regio8 een tv-reportage gemaakt. Ook de schrijvende pers levert haar aandeel. Zo verschenen artikelen in De Gelderlander , Stem van Montferland en het Montferland Nieuws.

... Lees verder...
Geplaatst op 06-02-2017
Nieuws

Geloven in de ander week van de missionaris

Iedere dag opnieuw gaan honderden Nederlandse missionarissen en missionair werkers wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede.

Vanuit Nederland dragen we hieraan bij met de Pinksteractie voor de Week van de Nederlandse Missionaris (WNM). Deze collecteweek loopt van 7 t/m 15 mei en is een blijk van steun voor onze missiewerkers wereldwijd.

 

Waar missionarissen en missionair werkers aanwezig zijn, gebeurt iets bijzonders. Gedreven door hun geloof en naastenliefde, stellen zij zich open voor het leed en de kracht van anderen. Zij ‘luisteren’ met hun hart en veranderen levens voorgoed. Luisteren met je hart is de tijdloze taal van de missionaris en een van de kernwaarden van het missiewerk.

 

U kunt onze missionarissen steunen door:
• een bijdrage aan de Pinkstercollecte in onze parochiekerken.
• door het eenvoudig invullen van de (eenmalige) machtiging op de website van WNM.
• een gift via rekeningnummer IBAN NL30RABO 0171 2111 11, WNM, Den Haag.

 

Meer informatie over de WN

... Lees verder...
Geplaatst op 12-05-2016
Nieuws

jubileum Theo Reuling

De parochie viert op 9 september aanstaande dat Theo Reuling 20 jaar 

Diaken_Theo_Reuling_01082018

diaken is. Dit wordt gevierd in de viering op zondagochtend van deze 9e september, om 09.30 uur in de Mariakerk in Didam. Daarna is er gelegenheid om hem te feliciteren in de Gabriëlzaal van het parochiecentrum in Didam met een kopje koffie en een drankje erbij. U bent van harte welkom!

... Lees verder...
Geplaatst op 00-00-0000
Nieuws

jubileum Theo Reuling

De parochie viert op 9 september aanstaande dat Theo Reuling 20 jaar 

Diaken_Theo_Reuling_01082018

diaken is. Dit wordt gevierd in de viering op zondagochtend van deze 9e september, om 09.30 uur in de Mariakerk in Didam. Daarna is er gelegenheid om hem te feliciteren in de Gabriëlzaal van het parochiecentrum in Didam met een kopje koffie en een drankje erbij. U bent van harte welkom!

... Lees verder...
Geplaatst op 00-00-0000
Nieuws

Bedevaarten Lourdes 2017

Van 27 september tot 2 oktober gaan we weer zoals elk jaar met het vliegtuig naar Lourdes.
We verblijven dan in een hotel. Iedereen kan met deze reis mee. Als je mee wilt en niet goed ter been bent kun je in Lourdes gebruik maken van een rolstoel. Je mag zelf iemand meenemen die de rolstoel duwt. Heb je geen eigen begeleider dan zorgen wij voor een begeleider/ster.
Uiteraard hoef je niet perse uit onze parochie te komen om mee te gaan.

 

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze reis, bel of mail mij dan.

Uiteraard kun je voor informatie ook terecht bij ons pastoresteam.

 

Pastoor Jurgen Jansen 0314-650028
Pastor Ben Aarsen 0316-221250

 

Riet Visser, coörd.Lourdesreizen VNB
06-53769840
rietvisser@chello.nl

... Lees verder...
Geplaatst op 00-00-0000