Parochie H. Gabriël

 

Jij bent welkom in de kerk! Op sommige dagen doen we speciale activiteiten voor kinderen.

 

Kinderwoorddienst (KWD)

Kinderwoorddienst is vooral geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Alle kinderen zijn welkom, dus ook jongere kinderen. Tijdens de reguliere kerkdienst gaan de kinderen, tijdens de dienst van het woord naar een eigen ruimte en horen daar een bijbelverhaal. Daarnaast is er ruimte voor een spel, iets knutselen of andere steeds wisselende verwerking. De kinderen komen voor de communie weer terug in de kerk. Deze kinderwoorddienst word verzorgd door vrijwilligers in overleg met de voorganger.

 

Gezinsviering

Viering voor en met kinderen. Deze vieringen zijn gericht op kinderen van de basisschool leeftijd. Tijdens de vieringen behandelen we de bijbelverhalen op een manier die de kinderen aanspreekt.

 

Kinderviering

Kindervieringen zijn gericht op kinderen in de leeftijd van 2 tot ongeveer 8 jaar.

De vieringen duren ongeveer 30 minuten en hebben als doel 'samen te vieren, te danken, te spelen en te zingen in Gods huis'. Er is ruimte voor interactie en het meehelpen van kinderen in de viering. We nodigen iedereen die zin heeft uit om met zijn kind samen te komen vieren en mee te doen.

 

In het rooster hieronder ziet u wanneer en waar er een viering voor kinderen is. 


3 december 9:30u KWD 1advent Didam
10 december 9:30u KWD 2e advent Didam
17 december 9:30u KWD 3advent Didam
24 december 4e advent kerstavond diverse kinder en gezinsvieringen. De tijden en plaatsen vindt u in het vieringenrooster. Parochie
25 december 11:00u KWD Didam
7 januari 2018 10:00u KWD Driekoningenviering Wehl
28 januari 9:30u KWD  Didam
25 februari 9:30u KWD  Didam