• Landelijke sites

Aartsbisdom Utrecht
Home pagina van het Aartsbisdom van Utrecht
Adveniat Geloofseducatie

Welkom in de webwinkel van Adveniat. Ons motto is 'inspireren vanuit de bronnen'.

We willen hét adres zijn voor wie verder wil met de katholieke geloofsrijkdom.

Bedevaarten

De website van de VVNB, vereniging vrijwilligers Nationale Bedevaarten.

Bedevaart Banneux
De website van de bedevaart Banneux
Bedevaart Lourdes
De website van de bedevaart Lourdes
DKCI Utrecht

Informatieplaats voor professionals, bestuurders, vrijwilligers en geïnteresseerden op het gebied van caritas, diaconie en missie, ontwikkeling en vredesvraagstukken.

Heiligen
Zoekt u de heilige(n) die bij een bepaalde dag horen?
KRO.NL
De website van de KRO-RKK met o.a. een encyclopedie vol katholieke begrippen en veel nieuws
Rooms Katholieke Kerk

De officiële website van de katholieke kerk

Katholieke Bijbelstichting

De Katholieke Bijbelstichting verspreidt de Bijbel in het Nederlands taalgebied. Daarnaast geeft zij boeken en producten uit op het gebied van bijbelstudie.

Katholiek Documentatie Centrum

Het KDC bewaart, ordent en ontsluit archieven, boeken, brochures, tijdschriften, beeld- en geluidsmateriaal dat afkomstig is van katholieke personen en instellingen in Nederland. Alle collecties hebben betrekking op het katholieke leven vanaf 1800

Vaticaan
De website van het Vaticaan
  • Voor jongeren

Jong Aartsbisdom
De website voor de jongeren van het Aartsbisdom Utrecht
Wereld Jongeren Dagen
De website voor De Wereldjongerendagen (WJD) het grootste internationale jongerenevenement ter wereld
  • Voor kinderen

Geloven thuis
De website´Geloven Thuis', is de inspiratieplek voor ouders.
Je vindt hier informatie, materiaal, tips en ideeën voor de geloofsopvoeding thuis.
Missiokids
Een handige website als je een spreekbeurt gaat houden, een werkstuk maakt of als je gewoon meer wilt weten over de verschillende godsdiensten, feesten en landen in de wereld.
Prentenbijbel
Hier vind je bijbelverhalen, boeken, games, apps en kleurplaten.
Vensters op katholiek geloven
Als je meer wilt weten over wat en hoe katholieken geloven
 Het licht op ons pad

Het bisdom van Roermond heeft deze methode gemaakt om kinderen steeds iets nieuws te laten ontdekken uit de geloofsschat.

Kledingbank