Filteren op gemeenschap:

Correspondenten gezocht

In de vernieuwde De Gabriël is er voor alle 11 geloofskernen ruimte om te schrijven over allerlei dingen die voor de parochiaan in uw geloofskern belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan Carnavalsvieringen, processie, Schuttersfeesten, de lokale Actie Kerkbalans, maar ook aan personalia van overleden parochianen of misintenties. Deze informatie kan het beste worden gegeven door iemand uit de eigen geloofskern. U weet immers wat er speelt in uw geloofskern!

Daarom zijn wij op zoek naar correspondenten uit de geloofskernen. Vindt u het leuk om te schrijven over uw geloofskern of parochianen te interviewen of aan te sporen wat te schrijven? Dan zoeken wij u! U verzamelt voor elke uitgave van De Gabriël de informatie vanuit uw geloofskern en u geeft dit door aan de redactie.

De redactie verzorgt verder de vormgeving van de artikelen. Meer informatie of aanmelden kan bij Augustine van Ree via parochieblad@parochiegabriel.nl

Geplaatst op 08-03-2019