Beek

Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

9 juni 2024 in Didam om 10:00 uur,
23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Gebedsviering
ouders Hermsen-Thus, Martien, Gerda en Herman, Jos, Fons, Riet, Jose, Erik; Bernard Thus; Harrie en Mieneke Godschalk-Teunissen; Gert de Winkel (brt); Gerrit en Bets Aaldering; Hent Hermsen; Joost en Liesbeth Balduk; ouders Gepkens-Kummeling en Theo; Gerrit Keurntjes; Joep en Dora Heijnst-Bosman, kleinkinderen en achterkleinkind; Bertus en Lies Franken; ouders Franken-Stevens; Gradje Stevens; Bruur Nas en Annie Nas-Keuben; Gerda Koster-Leuverink; Carola en Silvester Meijer-van Emden; ouders G. van Emden-Ebbers en overleden kinderen; Irmgard van Emden-Gratzick; Henk Hubers; ouders de Ruiter-Pollmann en Jan; ouders Fielt-Pollmann en overleden kinderen; Rein en Diny Derksen-Fielt; Bart Kluitman en Marietje Kluitman-Sloot; Theo Tiemessen; ouders Tiemessen-Aaldering, kleinkinderen en achterkleinkind, Willy en Bennie; Gert en Leida Tiemessen-Jansen; Thea Oortveld en ouders; ouders Kok-Harmsen en Henk; Joep en Dina Hendricksen-Barmentlo en Jos Hendricksen; Jan Hendricksen (Didam) en zoon Frans; Bernard Duis en Gesina Duis-Tomberg; Inge van Grol-Gerritzen; familie van Grol-Koster; Diny Stienissen-Vos; Dinie en Wim Jansen; Betsie Jansen-Wassink; Bart Jansen (jaargetijde) Bertus Raben en dochter Moniek; ouders Giezen-van Schriek en Frank Roos; Gerd en Doortje (jaargetijde) Derksen; Joop Eijt en Truus Eijt-Bosman; Jan Hettelaar; Ciska Rosendaal-Jansen; Yvonne van Gaalen; Annie Franken; Teun en Leike Balduk-Wenting; Gert en Mientje Jansen-Keuben; Antoon en Christina Kniest; Marga en Tonnie van der Heijden; Annie Thuis-Mulder; Willemien Hendriksen-Kluitman; Bertha Krus-Nibbeling; Annie Gademann-Hunting; ouders Thuis-Peters; Rikie Bod-Wolsink; Bernard en Tonia Nas-Pollmann; Gert Jansen; ouders Willem Harmsen en Annie Harmsen-Leuverink; Lambert de Bruin; Teun, Corrie en Rene Brinkhuis; ouders Frans en Marietje Egbers-Bolck; Teun en Jacqueline Boers; ouders Boers-Pollmann en Theet; ouders de Ruiter-Godschalk, Tonnie en Bernardo; opa en oma de Ruiter-Heuveling; opa en oma Godschalk-de Bruin; Alex Wijskamp; Theo Lammers en Diny Lammers-Hebing; Chris en Frieda Verwaaijen-Weijers en Lydia Krus-Verwaaijen; Bep van Dillen-Ros; Bennie Raedeman; Jan en Mieneke Heebing-Verwaaijen; ouders Leuverink-Hermsen; Patrick Rosendaal; Jan Nibbeling; Annie Peters-Siebes; ouders Sweers-Kleypass; grootouders J. Bolck-Koster; ouders W. Bolck-Stevens; Teun en Jacqueline Boers; ouders Boers-Pollmann en Theet; Frans Overgoor en Elvira Overgoor-van Boxem; Heinz Gerritsen; ouders Gudde-Lesterade en overleden kinderen; ouders Meurs-Beekman; Koos Keurntjes; familie Harmsen-Nierkes-Bod; Fien en Jo Stienissen-Thus; Dinie Jeene; Joop van Loon; Gerrit Bosch; Toos Neijenhuis-Vierwind; Willie en Dinie Veldkamp; ouders Kluitman-Jansen-Wenting; Miranda Lueb; Wim Jansen Loerbeek; overleden ouders Jansen-Arendsen en Joep; Riet ten Bensel-Berentsen en Familie; Overleden ouders Neijenhuis-van Boxem en Karolien ; Overleden ouders Gerritsen-Evers; ouders Jansen van der Heijden; Wim Bod (verjaardag); Ouders Bosman -Harmsen, Frans en Diny, Lien, Wim, Annie.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-11-02 ).