Beek

St. Martinuskerk B.
Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
4e Advent
ouders Gepkens-Kummeling en Theo; Joep en Dora Heijnst-Bosman, kleinkinderen en achterkleinkind; ouders Hermsen-Thus, Martien, Gerda en Herman, Jos, Fons, Riet, Jose; ouders G. van Emden-Ebbers en overleden kinderen; Carola en Silvester Meijer van Emden; Irmgard van Emden-Gratzick; Henk Hubers; ouders Fielt-Pollmann en overleden kinderen; ouders Bosman-Harmsen, Frans en Diny, Lien, Wim, Annie; Gerard Westerhof; pappa en mamma Kruis-Stinissen; Fransiscus Hendriksen en Johanna Hendriksen-Kniest; Willemien Hendriksen-Kluitman; familie Harmsen-Nierkes-Bod; familie H. Derksen-Oing; familie J. Rozijn-Peters; jaargetijde Henry Keizer, Doetinchem.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-12-24 ).