Beek

St. Martinuskerk B.
Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

29 september 2024 in Didam om 10:00 uur.
ouders Giezen-van Schriek en jaargetijde Frank Roos; ouders de Ruiter-Pollmann en Jan; Gerda Koster-Leuverink; Bruur Nas en Annie Nas-Keuben; Gerrit Keurntjes; Joost en Liesbeth Balduk; Gert de Winkel (brt); Bertus en Lies Franken; ouders Franken-Stevens; Bart Kluitman en Marietje Kluitman-Sloot; Thea Oortveld en ouders; Jan en Annie de Ruiter-van Gaalen; ouders Kok-Harmsen en zoon Henk; ouders Joep en Dina Hendricksen-Barmentlo en Jos Hendriksen; Jan Hendricksen, Didam en zoon Frans; Bernard Duis en Gesina Duis-Tomberg; Inge van Grol-Gerritzen; Diny Stienissen-Vos; Bertus Raben en dochter Moniek; Gerd en Doortje Derksen; Antoon en Christina Kniest; ouders Leuverink-Hermsen; Patrick Rosendaal; Frans Overgoor en Elvira Overgoor-van Boxem; Wim Jansen Loerbeek; ouders Jansen-Arendsen en Joep; ouders Zegers-Jansen en kinderen; Harrie en Berni Nibbeling; ouders Zweden-Putman; Gerard Westerhof; Bertus van Kempen; Johan Eijt; Lambert de Bruin; Bernard Nas en Tonia Nas Pollmann; Frans en Marietje Egbers-Bolck; pastoor Degger en zus Elly; Dinie Bolk; pastoor Wim van Essen; Tonia Derksen-Neijenhuis; ouders Boers-Pollmann en Theet; Teun en Jacqueline Boers; Theo Lammers en Diny Lammers-Hebing; Toos Neijenhuis-Vierwind; Gradus en Bertha Krus-Nibbeling; Gerrit Bosch; Gerrit en Bets Aaldering; Hent Hermsen; Willy Rosendaal en Annie Rosendaal-Derksen; ouders Jansen van der Heijden; ouders Meurs-Beekman; ouders Gudde-Lesterade en overleden kinderen; Louis Gort, ouders Gort-Kaak, Ferdinand en Wim; Jos van der Heijden; Gert Jansen ; familie Rutjes-Egbers en overleden kinderen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-12-25 ).