Beek

St. Martinuskerk B.
Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Pasen
leden en overleden leden Antonius van Paduakoor; Hans Raben; Theo en Diny Lammers-Hebing; ouders Gepkens-Kummeling en Theo; Thea Oortveld en ouders; Diny Stienissen-Vos; Jo en Fien Stienissen-Thus; Bruur Nas en Annie Nas-Keuben; ouders de Ruiter-Pollmann en zoon Jan; ouders Fielt-Pollmann en overleden kinderen; Bertus en Lies Franken; Joost en Liesbeth Balduk; Harry Heebing; Bart en Truus Keurntjes-Kroesen; Hent Hermsen; Gerrit en Bets Aaldering-Nierkes; Tonia Derksen-Neijenhuis; Toos Neijenhuis-Vierwind; ouders Leuverink-Hermsen; Gerrit Keurntjes; Frans Overgoor en Elvira Overgoor- van Boxem; H. Rosendaal-Bouwmeister; Tonnie en Marga van der Heijden; familie Hakvoort; ouders Berndsen-Kempers; ouders Kok-Harmsen en zoon Henk; Jan en Annie (verj )de Ruiter-van Gaalen; Joep en Dina Hendricksen-Barmentlo en Jos Hendricksen; Jan (verj) Hendricksen Didam en zoon Frans; Gerda Koster-Leuverink; fam. Van Grol-Gerritzen en Inge; Bertus Raben en dochter Moniek; Harrie Nibbeling en zoon Berni; Jos van der Heijden; Gert Jansen; Gerrit Bosch; Marietje Bosch-Welling; Joop van Loon; Frans en Marietje Egbers-Bolck; ouders en familie Raben-Elsenbroek; Doortje en Gert Derksen; Antoon Kniest en Christina Kniest-te Winkel; Teun en dochter Jacqueline Boers; ouders Boers-Pollmann en Theet; Fransiscus en Johanna Hendriksen-Kniest; pastoor Degger en zus Elly; Diny Bolk;familie Harmsen-Nierkes-Bod; jaargetijde Rein Derksen; Jan Beursken; Familie Spliethoff ; Lambert de Bruin; Wim Jansen, Loerbeek; Ouders Jansen- Arendsen en Joep; Gerard Westerhof Jaargetijde: Anna Franken-Stevens.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-03-31 ).