19 november 2023 - 09:30

Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

9 mei 2024 in ’s-Heerenberg om 10:00 uur,
20 mei 2024 in Zeddam om 11:00 uur.
Dhr. en Mevr. de Reus-Verheij; Annie Berendsen-de Reus; Cor Scholten; Ouders Hendriksen-Kruitwagen; Mevr. W.T.M. Kampschöer; Peter Schepers; Teun Peters en overl. fam. Peters-Massop (trouwdag); Ouders Pouwels-Visser; Bart en Ronnie van Onna; Fons Vos (verj.) Ouders Loeters-Rasing-Scholten; Gerrit Fontein Vanuit geloofskern Loil: Dien Roosendaal-Peters (verj.); Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Willemien Derksen-Wenting; Gert en Gertjan Roenhorst Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk:Voor de overleden leden van het Antonius van Paduakoor; Jan Peters; Hendrik en Gerda Peters-Kummeling; Ben Mennings en fam. Mennings-te Boekhorst.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-11-19 ).