26 november 2023 - 09:30

Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

9 juni 2024 in Didam om 10:00 uur,
23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Dhr. en mevr. de Reus-Verheij; Ouders Hubers Arends (trouwdag en verj.Henk); Ria Klerk-Zewald; Ouders Jansen-Diesvelt; Ouders Swaghoven-Berendsen; Ouders Schepers-Lensing en Maria; Cor Scholten; Beb en Dinie Holleman-Köning; Dinie Hageman-Rosendaal; Ouders Bolder-Hageman; Nol Peters; Fam. Schenning-van der Hoop; Wilhelmien Meijer-Koster (verj.) Mevr. W.T.M. Kampschóer; Ouders Pouwels-Visser Jaargetijde: Christina Giesen-Giesen; Jo Konink Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters; Tonnie Wiendels (geb. dag); Diny Heebing; Annie Bosch-Berndsen (geb.dag) Jaargetijde: Anton Heebing; Ouders Looman-Engelen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-11-26 ).