24 december 2023 - 21:00

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

29 september 2024 in Didam om 10:00 uur.
Voor de Wettelijke bescherming van het ongeboren menselijk leven (geboorte van de Heer); Gerrit Kluitman (zielenheil); voor de ernstig zieke Els van de Liefvoort-Wielstra; Ouders Hubers-Arends; Ouders Jansen-Diesvelt; Ouders Swaghoven-Berendsen; Nol en Doortje Thuis-te Booij; Nick Groot Bruinderink; Ouders Kraaijvanger-Roosendaal; Wilhelmien Meijer-Koster; Ouders Hendriksen-Kruitwagen; Ouders Pouwels-Visser; Bart en Ronnie van Onna; Annie Berendsen-de Reus; Piet ten Berge; Ouders Hageman-Keultjes, Willie en Ria; Heer en mevr. de Reus-Verheij; Marie van den Berg-Keurentjes (verj); Ouders ter Voert-Gieling; Herman Baakman en Dien Baakman-Heuskes; Mevr. W.T.M. Kampschöer; Papa en mama Kruis Stinissen; Ouders Leonards-Schikan en fam; Ouders Gieskes-Willemsen en fam; Jan Maatman; Ben Kruitwagen; Pieter Vennik; Nolda Peters-Jansen; Jan en Wies Loeters; Joke Beursken-Spork Jaargetijde: Leo Rompelaar Vanuit geloofskern Loil: Jaargetijde: Gerrit van Alst Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Teun Polman en Annie Polman-Strikkeling; Anton Heebing en Diny Heebing-Menting; Hendrik en Gerda Peters-Kummeling.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-12-24 ).