25 december 2023 - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

29 september 2024 in Didam om 10:00 uur.
voor de wettelijke bescherming van het ongeboren menselijk leven (Geboorte van de Heer); Gerrit Kluitman (zielenheil); Claartje Zennitz (kracht in ziekte proces); Clara Zernitz-van Balen; Ouders Even-Hoedt en kleinzoon Tom Eggenhuizen; Overleden leden Vereniging Oud Militairen Didam; Theet Venhorst; Fam. Peters-Verhoeven; Annie Konings; Hent en Annie Peters-Kaal; Tonnie Rasing-te Braak; Theo en Leny van Geemen-Jansen; Jan en Greet Staring-Cornelesen; Riet Weijkamp-Bolk; Marie en Jan van den Berg-Keurentjes; Herman en Leny Tinselboer-ten Tije; Stef en Tini Fierkens-Hermsen; Hent en Annie Boerstal-Peters; Riet Schlief-Koenders; Koos en Dientje Boerboom-Raasing; Ouders van Haeren-Peters; Wally Kampschöer; Bets Lankhorst-Scholten; Fien Kuppens-Banning; Dinie Staring-Otten; Cor Scholten; Ouders Looman-Nieuwenhuis; Ouders Haagen-Godschalk; Jan Looman; Johan Jansen; Ruud Peters; Fam. van Kempen-Beursken; Ouders Hubers-Geutjes; Jan Hubers, Jos en Dennis; Harrie en Rita Smits-Leferink; Bep en Dinie Holleman-Köning; Betty ter Heerdt-Helmes; Dinie Hageman-Rosendaal; Lenie van den Berg-Janssen; Ouders Bolder-Hageman; Ouders Buiting-Ekkebus; Nol Peters; Pa en Jolanda Florissen; Ouders Reuling-Wolbrink; Frans en Ria Polman-Verkerk; Bennie Boekhorst; Wim Goossen e.v. M. Lueb; Ouders van den Berg-Wiggers en Henk; Peter Schepers; Ruud Peters; Teun Peters en overleden fam. Peters-Massop; Theet Goossen en familie; Bennie Strijbosch; Fam. Dieker-Verkerk; Ouders Horsting-Schlief; Ouders Schlief-Aaldering; Ouders Pouwels-Visser; Theed Geurts; Henk Peters en familie; Bennie en Toos Vierwind-Visser en zoon Wilfried; Ouders van Geemen-Hulshof; Gerrit en Gerda Heuten-Polman; Benny van den Berg; Pa en Ma Mennings; Jan van den Berg; Ouders Florissen-Kamphorst; Ouders Nas-Kupper; Andries van Gerven en familie; Ouders van Boxem-Derksen en Trees; Ouders Godschalk-Veerink en Gradus; Pieter Vennik; Familie Lanters-Beursken; Familie Derksen-Reumer; Jan en Wies Loeters Vanuit geloofskern Beek: Frans Overgoor en Elvira Overgoor-van Boxem Vanuit geloofskern Loil: Pastoor Groothuis; Pastoor Scholten; Bernard Willemsen en Marie Wenting; Theet en Dien Roosendaal-Peters en Gerard; Johannes Gerardus Lamers; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Jan en Riet Kaal-Derksen; Jan Aalbers en Lies Aalbers-Donkers; Wilhelmus Donkers en Anna Donkers-Jansen; Jozef Wenting en overl. familie Van Leussen; Annie en August Scholten-Bloem; Overl. fam. Smits-Teunissen; Willemien Derksen-Wenting; Teun Giesen; Ouders van Mierlo-Scheerder; Theed van Mierlo; Joop Derksen; Pa en Ma en Theo te Dorsthorst; Theet en Marie Rasing-van Keulen; Jan en Hentje Jansen-te Dorsthorst; Geert Jansen; Gert en Gertjan Roenhorst; Ouders Steenbreker-Peters en Tonnie; Gerrit en Dinie Wanders-Jansen; Theet en Mies Zenhorst-Buiting;Toon en Gento Geurts; familie van Alst-van Raay; familie Gepkens-van Hal; Mient Kobesen-Godschalk Vanuit Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters; Ouders Peters-van Raay; Antoon en Dinie Bloemenkamp-Bolder; Ouders Bolder-Scheerder; Ouders Looman-Engelen; Hans Raben (van de buurt); Teun en Annie Polman-Strikkeling; Bart Nibbeling; Tonnie Wiendels; Marianne Vierwind-Leenders; Hein Menting en Piet en Miets Menting; Ouders Gradus en Trees Lucassen-Rasing; Annie Bosch-Berndsen; fam. Bosch-Berndsen; Mientje Menting-Beursken; Theet en Stien Derksen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-12-25 ).