31 maart - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

29 september 2024 in Didam om 10:00 uur.
Pasen Eucharistieviering
Dhr. en Mevr. de Reus-Verheij; Hent en Annie Boerstal-Peters; Hent en Annie Peters-Kaal; Mieke Buijnck-Bolder; Fam. Peters-Verhoeven; Ouders Hubers-Arends; Annie Konings; Dinie Hageman-Rosendaal; Ouders Kraayvanger-Roosendaal; Ouders Reuling-Wolbrink; Ouders Hendriksen-Kruitwagen; Peter Schepers; Henk Seegers en Fam.; Stef en Tini Fierkens-Hermsen; Herman en Leny Tinselboer-ten Tije; Bennie en Toos Vierwind-Visser en zoon Wilfried; Jan en Wies Loeters; Jan en Dinie Hubers-Geutjes; Reinier en Leida Koster-Schutten; Koos en Dientje Boerboom-Raasing; Nol Peters; Nick Groot Bruinderink; Theet Goossen en Fam.; Herman Baakman en Dien Baakman-Heuskes; Wim Goossen; Pa en Jolanda Florissen; Ouders Looman-Nieuwenhuis; Jan Looman, Johan en Ruud; Ouders Haagen-Godschalk; Nol Gepkens; Fam. Gepkens-v. Hal; Fam. van Alst-van Raay; Rikie Willemsen-Schlief (trouwdag); Mathieu Bergmans; Benny van den Berg; Theed Geurts; Teun Giesen; Ouders van Mierlo-Scheerder; Nol en Doortje Thuis -te Booij; Teun Peters; Familie van Kempen-Beursken; Harrie en Rita Smits-Leferink; Eef Bosch en overl. familie Jaargetijde: Andries van Gerven Vanuit geloofskern Loil: Fien Teunissen-Smits en Arnold; Wilhelmien Derksen-Wenting- Pastoor Groothuis; Pastoor Scholten; Theet en Marie Rasing-van Keulen; Jan en Hentje Jansen-te Dorsthorst; Geert Jansen; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Toon en Gento Geurts; Jan Aalberts en Lies Aalberts-Donkers; Wilhelmus Donkers en Anna Donkers-Jansen; Ouders Steenbreker-Peters en Tonnie; Gert en Gertjan Roenhorst; Jan en Riet Kaal-Derksen; Theo van Mierlo Jaargetijde: Annie Koster-Roording Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Tonnie Wiendels; Louis en Ria Peters; Antoon en Dinie Bloemkamp-Bolder; Ouders Bolder-Scheerder; Ouders Gradus en Trees Lucassen-Rasing; Mientje Menting-Beursken; Ouders Looman-Engelen; Wiek en Mineke v. Haeren-Peters; Jan Peters; Hendrik en Gerda Peters-Kummeling; Annie Bosch-Berndsen en fam. Bosch-Berndsen Vanuit geloofskern Beek: Elvira Overgoor-van Boxem en Frans Overgoor.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-03-31 ).