28 april - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Antoon en Diny Bolder-Hageman; Dhr. en mevr. de Reus-Verheij; Dinie Hageman-Rosendaal; Ouders Reuling-Wolbrink; Ouders Nibbeling-Lamers en broer Wim Nibbeling; Reinier en Leida Koster-Schutten; Nol Peters; Fam. Schenning van der Hoop; Ouders Fonteinte-Dorsthorst; Mathieu Bergmans; Fam. van Gerven-Polman; Teun Peters (verj.); Ouders Notten-Bloemen (verj. Jo); Peter Schepers; Willie Boerboom Vanuit geloofskern Loil: Voor een 60 jarig huwelijk; Annie Scholten-Bloem en August Scholten; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Ouders Staring-Looman; Ouders Steenbreker-Peters en Tonnie; Mevr. van Als-Gerritsen Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters; Hendrik en Gerda Peters-Kummeling; Ouders Elbers-Grob.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-04-28 ).