2 november 2023 - 19:00

Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

9 juni 2024 in Didam om 10:00 uur,
23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Gebedsviering
Vanuit Didam: Ouders Even-Hoedt en kleinzoon Tom Eggenhuizen; Truus Lenderink; Theet Venhorst; Mieke Buiijnck-Bolder; Fam. Peters-Verhoeven; Annie Konings; Hent en Annie Peters-Kaal; Tonnie Rasing-te Braak; Theo en Leny van Geemen-Jansen; Familie Kuppens; Marie en Jan van den Berg-Keurentjes; Hent en Annie Boerstal-Peters; Riet Schlief Koenders; Piet ten Berge; Ouders Hageman-Keultjes, Willy en Ria; Ouders ter Voert-Gieling; Koos en Dientje Boerboom-Raasing; Ouders van Haeren-Peters; Wally Kampschöer; Fien Kuppens-Banning; Herman en Dien Baakman-Heuskes; Riekie Willemsen-Schlief; Ouders Evers-Brinks; Dinie Staring-Otten; Ouders Looman-Nieuwenhuis; Jan Looman; Ouders Haagen-Godschalk; Johan Jansen; Nol en Doortje Thuis-te Booij; Jan Hubers, Jos en Dennis; ouders Hubers-Geutjes; Harrie en Rita Smits-Leferink; Betty ter Heerdt-Helmes; Dinie Hageman-Rosendaal; Lenie van den Berg-Janssen; Ouders Nibbeling-Lamers en broer Wim; Adèle-Weijkamp; Ouders Kraayvanger-Roosendaal; Ouders Buiting-Ekkebus; Ouders de Reus-Weijers; Pa en Jolanda Florissen; Riek Rosendaal-Bouwmeister; Ouders Reuling-Wolbrink; Bennie Boekhorst; Wim Goossen e.v. M.Lueb; Mathieu Bergmans, Vader en moeder Verholen-van Beersum en Theo; Ruud Peters; Peter Schepers; Ouders van den Berg-Wiggers en Henk; Overl. ouders Strikkeling-Visser; Teun Peters en overl. fam. Peters-Massop; Antoon Baakman; Theo Wiendels en W.M. Nijland-Keurntjes; Gabriëlle Reuling-van Kempen; Bertus van Kempen; Theet Goossen en familie Vanuit geloofskern Loil: Bernard Willemsen en Marie Wenting; Henk en Jan Kaal; Johannes Gerardus Lamers; Ouders Froon-Frazer; Pa en Ma Schuurman; Ouders Meijer-Lanters; Pastoor Scholten; Pastoor Groothuis; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Jan en Evert Wolters; Jan en Riet Kaal-Derksen; Jan Aalbers en Lies Aalbers-Donkers; Wilhelmus Donkers en Anna Donkers-Jansen; Jozef Wenting en overl. Fam.Wenting- van Leussen; Fien Teunissen-Smits en Arnold; overl. Fam. Smits-Teunissen; Vader en Moeder Scheerder Wenting en Theo; Willemien Derksen-Wenting; H. Rosendaal-Bouwmeister; Teun Giesen; Ouders van Mierlo-Scheerder; Wil Geurts; overleden ouders Dijkman-Kuiper en Geert; Jan en Annie Reuling-Menting; Vader en moeder en Wim Lanters; Fam. Lanters-Kummeling; overl.ouders Meijer-Lanters; Joop Derksen;Theet en Grada Schuurman-Hofstede; Annie Koster-Roording; Vader en moeder Wiendels-Peters en familie; Geert Otten; fam. Scholten; Harrie Balduk en familie Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters; Ouders Peters-van Raay; Antoon en Dinie Bloemenkamp-Bolder; Ouders Bolder-Scheerder; Ouders Looman-Engelen; Hans Raben (v d buurt); Teun en Annie Polman-Strikkeling; Jan Beursken; Tonnie Wiendels; Bart Nibbeling; Voor de overleden leden van het Antonius van Paduakoor; Marianne Vierwind-Leenders; Wim Scholten; Anton en Diny Heebing-Menting; Hein Menting en Piet en Miets Menting; Jan Peters; Ouders Gradus en Trees Lucassen-Rasing; Ouders Brugman- Raben en familie; Hendrik en Gerda Peters-Kummeling; Ouders Loef-ter Voert; Overl. fam. Peters-van Raaij; Jan Peters; Overl.fam. Peters-de Winkel; Theed Verkerk; Fam. Verkerk-Wiendels; Werner Bodd; Toos Derksen-Peters Vanuit geloofskern Beek: Frans Overgoor en Elvira Overgoor-van Boxem; Heinz Gerritsen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-11-02 ).