17 maart - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Ouders Even-Hoedt en kleinzoon Tom Eggenhuizen; Dhr. en mevr. de Reus-Verheij; Ouders Even-Brinks; Ouders BolderHageman; Mevr. W.T.M. Kampschröer; Reinier enLeida Koster-Schutten; Fam. Schenning-van der Hoop; Pa en Jolanda Florissen (verj. Pa); Annie Berendsen- de Reus; Ouders Fontein-te Dorsthorst; Ouders Schepers-Lensing en Maria; Liesie Driessen-Buiting (verj.): Jaargetijden: Dinie Hageman-Rosendaal; Hans van Dam en Gertjan; Ouders Driessen-Buiting Vanuit geloofskern Loil: Gert en GertJan Roenhorst Jaargetijde: Wilhelmien Derksen-Wenting Vanuit geloofskern Nieuw Dijk: Hendrik en Gerda Peters-Kummeling.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-03-17 ).