’s-Heerenberg

St. Pancratiuskerk
Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
o.o. Bekker-Zweers; o.o. v.d. Bosch-de Krijger; Fons Bosch; Harry v. Casteren en Truus v. Casteren-Brands; Annie Driessen-Kupers; Harry Geuijen en Jo Geuijen-Pijnenburg; Theo Giezenaar; Hans van der Heijden en Rieky van der Heijden-Gunsing; Harrie Hermsen b.g.v verj.; Johannes en Geertruida Keurentjes-Arts en dochter Jo; Jaap Hunting; Johanna Kuhlmann-Kracht; Joop en Greet Snel en zoon Berno; Joep en Doortje Joling-Menting; Theo Keurntjes; Karin Kemming; Riet Laheij-v. Ravels; Wim v.d. Meij als jrgt.; Marja Nieling-van den Bosch; Riet Ros; Theo Seegers Vanuit geloofskern Stokkum: Hein Hengevelt en Nellie Hengevelt-Venhoeven.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-12-03 ).