’s-Heerenberg

Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

9 juni 2024 in Didam om 10:00 uur,
23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
o.o. Bekker-Zweers; o.o. v.d. Bosch-de Krijger; Harry v. Casteren en Truus v. Casteren-Brands; Annie Driessen-Kupers; o.o. v. Eekhout-v. Emmerik; Harry Geuijen en Jo Geuijen-Pijnenburg; Hans van der Heijden en Rieky van der Heijden-Gunsing; Joep en Doortje Joling-Menting; Karin Kemming; Johannes en Geertruida Keurentjes-Arts en dochter Jo; Riet Laheij-v. Ravels; Hein van Leeuwen en Else van Leeuwen-Nuij; Marie Magielsen als jrgt.; Marja Nieling-van den Bosch; Riet Ros; Jan Rozijn b.g.v. zijn verjaardag; Theo Seegers; Gerrit te Winkel en Betty te Winkel-van Bree; Voor de wettelijke bescherming vh ongeboren menselijk leven Vanuit geloofskern Braamt: Guus en overl. leden van de familie Kramer-Buiting; Pastoor de Vreeze Vanuit geloofskern Stokkum: Hein Hengevelt en Nellie Hengevelt-Venhoeven; Jan Tiemessen en Marie Tiemessen-Menting.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-12-24 ).