Wehl

7 januari - 10:00

Openbaring van de Heer (Driekoningen)
Pastoraal team
Gabriëlkoor

Speciaal programma voor kinderen

St. Martinuskerk W.
Kerkplein 1
7031 AD Wehl

Openbaring van de Heer (Driekoningen)
Jaargedachtenis Pater Willy Hoeben; Xaveria Dammers; Jan te Dorsthorst; Jan Giesen; Hent Kloppenburg; Willy Köster; Anneke Kraaijvanger-Lucassen; Theet en Dies Kraaijvanger en dochter Hilde; Marietje Menting; Joop en Truus Otters; Annie Ruijling-Zegers; Annie Siebes-Menting; Hennie Teunissen-Volman; Annie Volman-Stevens; Toon Welling; Anna, Marie en Toon Segers; Annie Lucassen-Holtslag; Marietje Hetterscheid-Teunissen; Theo Koning; Jaargedachtenis Johanna Welling-Roording; Familie Welling-Roording; Jo Luijkx; Ben Reuling; Zus Lieftogt-Meijer; Ouders Spaan-Bremer, Jopie en Jan; Ouders Wenting-Aalberts en dochter Mientje; Familie Schlief; Anneke Baars-Lueb; Theet Derksen; Jaargedachtenis Wim Koenders; Familie Geurts-Damen; Theet Geurts en zoon Freddie; Ouders Giesen-Welling en familie; Tonnie Visser; Eric Kessen Vanuit geloofskern Didam: Uit dankbaarheid voor een negentig jarige; Theed Geurts; Herman en Leny Tinselboer-ten Tije; Heer en mevr. de Reus-Verheij; Hent en Annie Boerstal-Peters; Theo en Leny van Geemen-Jansen, (verj.Leny); Ouders Even-Brinks; Mevr. W.T.M. Kampschóer; overl. familie Peters-Massop Jaargetijde; Theed Salemink; Henny Even; Teun Peters Vanuit geloofskern Kilder: Grad Helder en Ingrid Pedro-Horsting; Frens, Wim en Gradus Horsting; Jan Weijers; Jan en Ellie Reulink-Hendriks; Grad Willemsen-Lamers Vanuit geloofskern Loil: Wilhelmien-Derksen-Wenting Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Marietje Berendsen-Klaassen; Theo Berendsen; Sander, José Derksen; Riek en Jan Derksen; Gerry Scheerder; Theed Verkerk; Overl.fam. Verkerk-Wiendels; Wim Scholten.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-01-07 ).