Wehl

St. Martinuskerk W.
Kerkplein 1
7031 AD Wehl

23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Pater Willy Hoeben; Harrie en Riet Kraayvanger-Boerstal; Annie Lucassen-Holtslag; Marja Reulink-Wenting; Dora en Jan Vonk; Annie Volman-Stevens; Jaargedachtenis Hennie Teunissen-Volman; Voor de leden en overleden leden van Cantare per Dio; Geert en Mien Reuling; Ouders Reuling-Evers; Mies Reulink-ter Heerdt; Willy Köster; Paulien Lucassen-Rutjes; Annie Ruijling-Zegers; Theet en Dies Kraaijvanger en dochter Hilde; Joop en Truus Otters; Jan te Dorsthorst; Anneke Kraaijvanger-Lucassen; Jan Giesen; Theet Derksen; Xaveria Dammers; Toon Welling; Theo Koning; Jo Luijkx; Zus Lieftogt-Meijer.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-11-26 ).