Wehl

St. Martinuskerk W.
Kerkplein 1
7031 AD Wehl

23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Pater Willy Hoeben; Ben Reuling; Jan Gudden, Mieneke Gudden-Hageman en dochter Willy Gudden; Theet en Dies Kraaijvanger en dochter Hilde; Joop en Truus Otters; Jan Giesen; Theet Derksen; Jan en Dora Otters; Bernard en Riek Smeenk; Angeline Schennink; Voor de wettelijke bescherming van het ongeboren menselijk leven; Familie Schlief-Jansen; Theo Schennink; Harrie Reinders en familie; Annie en Marinus Buiting en Gerrie; Ton Eijkelenkamp; Anneke Kraaijvanger; Jeanette Kraaijvanger; Familie Kraaijvanger-Lucassen; Ouders Rewinkel-Giezen en Marietje; Gerrit Rewinkel; Eric Kessen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-12-24 ).