Wehl

St. Martinuskerk W.
Kerkplein 1
7031 AD Wehl

23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Paaswake Eucharistieviering
Pater Willy Hoeben; Xaveria Dammers; Jan te Dorsthorst; Jan Giesen; Theet en Anneke Kraaijvanger en dochter Jeanette; Theet en Dies Kraaijvanger en dochter Hilde; Joop en Truus Otters; Geert en Mien Reuling; Toon Welling; Familie Toos, Jan en Miep Damen; Ouders Meulenbeek-Hendriksen en dochter Tiny; Marietje Hetterscheid-Teunissen; Theo Koning; Ouders Welling-Roording en familie; Jo Luijkx; Ben Reuling; Zus Lieftogt-Meijer; Anneke Baars-Lueb; Theet Derksen; Eric Kessen; Thea Beerten en zoon Jacky; Frans Buiting; Jan Roes; Toos Teunissen-Ambting; Theo Spaan; Jan te Raay; Ouders Lanters-Kaal; Familie Schlief- Jansen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-03-30 ).