Zeddam

St. Oswalduskerk
Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

29 september 2024 in Didam om 10:00 uur.
Communieviering
o.o. Peeters-Leeuwerik; Jan Giezenaar; Bernard en Trees Struker-ten Have; Theo en Annie Reijers-Bruil; Maarten Esman; Klaas van Bergen; Eef Böhmer; o.o. Winters-Beekman; o.o. Driessen-Thijssen; Jan en Riet Suijkerland; Gerrit en Corrie-Arts; o.o. Kappert-te Boekhorst en zoon Engelbert; o.o. Verstegen-Melissen en zoon Theo; Paul en Mimie Arts-Visser; fam. Visser-Schreurs; o.o. Giesen-Berendsen; Guus en Rikie Weijers; Henk Meijer; Theo Ariëns; o.o. Gasseling-Huntink; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen Vanuit geloofskern Kilder: Leon Thijssen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-12-24 ).