Zeddam

St. Oswalduskerk
Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Gerrie Bisselink; Agnes Heering-Wenting; Gerard Kock; Carla Gerritsen-Schmidt; o.o. Köpp-Zweers; Anny Leijzer-ten Have; o. fam. Berndzen; o.o. Fenneman-Smits; Wim en Trees Köpp-Zweers; Henk Hesseling; Marie Fenneman-Rutten; Frans Dellemann; Jgt. Wim Tempel; o.o. Engelbarts-Smits; o.o. Peeters-Varwijk; Toos Mulleman-Groot Kormelink; Jan van Vliet; o.o. Arts-Damen en zoon Paul; Harrie Evers; Doortje te Boekhorst en dochter Thelma; Maarten Esman; Elly en Inge Bisselink; o.o. Ampting-Niesink en familie; Leny Erdhuizen-Rutjes; Herman Bouwhuis; o.o. Hoksbergen-Onstein-Timmermans en Betsy; o.o. Derksen-Ising; o. fam. Rutjes-Frerix; o. fam. Wichman-Elshof; Gerrie en Doortje van Remmen-Vink; o.o. Wissink-Peters; Albert Volman; George Kamperman; o.o. Hermsen-Menning en zonen Harrie en Theo; o.o. Giesen-Berendsen; Theo Ariëns; o.o. Gasseling-Hunting; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen Vanuit geloofskern Braamt: o.o. Jansen-Keurntjes; Diny Peeters-Jansen Vanuit geloofskern Didam: Tonnie Raaijman; o.o. de Reus-Weijers.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-12-25 ).