Colofon

De website Parochiegabriel.nl is ontwikkeld door de webredactie van de parochie Gabriël, een parochie in de gemeenten Montferland, Doetinchem, Bronckhorst en Zevenaar. Heeft u een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Parochiegabriël.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en/of afkomstig uit het publieke domein. Auteursrechtelijk beschermde inhoud mag niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wilt u dit dan melden aan de  webredactie.?

Wij bedanken onderstaande fotografen voor het beschikbaar stellen van beeldmateriaal.

Mogelijk ook interessant voor u:
di 16

Beek

16 april - 09:00
di 16

Wehl

16 april - 16:00
wo 17

’s-Heerenberg

17 april - 19:00
do 18

18 april - 09:00
do 18

Zeddam

18 april - 18:30

Taizeviering

Op zondagavond 21 april om 19.00u wordt er een Taizeviering gehouden in de protestantse kerk in Didam.