Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon geeft ondersteuning aan personen die melding maken van grensoverschrijdend gedrag binnen de parochie/parochiële caritasinstelling. Dit doet de vertrouwenspersoon door deze persoon op te vangen, te begeleiden, met hen mee te denken, ze informeren over oplossingen, nazorg te bieden en als het nodig is door te verwijzen naar het R.K. Meldpunt Grensoverschrijdend Gedrag.

Met de vertrouwenspersoon wordt voor personen in de parochie/parochiële caritasinstelling de drempel verlaagd om hun ervaringen met grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar te maken en zo hun hart te luchten. Zo wordt bijgedragen aan een sociaal veilige omgeving in de parochie/parochiële caritasinstelling.

Binnen onze parochie is is Ans Wanders uit Zeddam de vertrouwenspersoon. Zij is bereikbaar via vertrouwenspersoon@parochiegabriel.nl en 06- 18 70 67 60

Mogelijk ook interessant voor u:
vr 19

Wehl Vervalt.