Nieuws

Filteren op gemeenschap:


Nieuwsoverzicht

Nieuws

Gedeeld en gebroken brood

Een laatste woord, een laatste gebaar van iemand, die ons lief is, blijft ons een leven lang bij. Ze zijn als een samenvatting van een leven.  En ze zeggen iets over de geleefde geest, die daardoor aan ons wordt overgegeven. Zulke woorden en gebaren zijn veelzeggend en een grote rijkdom. Aan het einde van Zijn leven, met de macht van de dood voor ogen, nam Jezus wat brood en deelde het. Mijn lichaam, mijn leven voor jullie gegeven.

Lees meer...

... Lees verder...
Geplaatst op 16-03-2018
Nieuws

Chrismamis in Apeldoorn

Van harte nodig ik u allen uit voor de Chrismamis die elk jaar in de Goede Week voor heel ons Aartsbisdom Utrecht wordt gevierd. Het is een hoogtepunt in het kerkelijk jaar, ook omdat wij met vertegenwoordigers van al onze parochies en locaties bijeen zijn. Iedereen is voor deze viering van harte uitgenodigd! Op de eerste plaats uzelf, maar ook de volwassenen die zich voorbereiden op hun doopsel en/of vormsel en kinderen/jongeren die het vormsel gaan of hebben ontvangen. Hun aanwezigheid zal de Chrismamis verrijken. Dat geldt ook voor de vluchtelingen die in uw parochies naar de kerk komen. Daarom aan u het vriendelijke verzoek om vanuit elke locatie in uw parochie een groep te (laten) vormen die naar de Chrismamis komt. Zo kunnen vele gelovigen deze indrukwekkende viering meebeleven.

 

Datum: woensdag in de Goede Week: 28 maart 2018  

 
Adres: Onze Lieve Vrouwekerk, 

 

Aanvang: 19.00 uur

 

lees meer...

... Lees verder...
Geplaatst op 03-03-2018
Nieuws

Knutsel je eigen Vastendoosje:

Knipsel_1

 leuk voor ouders en kinderen om mee  te doen aan de Vastenactie! 

 

een eigen, uniek Vastendoosje! Met dit Vastendoosje sparen de kinderen geld voor het doel van de Vastenactie. Hierover kun je lezen in het parochieblad de Gabriel en op deze website. Dan lees je ook waar je je gespaarde geld kunt inleveren.

 

Hoe werkt het Vastendoosje 2.0?

met de werkbladen en kleurplaten kun je een melkpak ‘oppimpen’ tot je eigen Vastendoosje!. Lekker knutselen dus!

 

Foto’s!
Wij vinden het erg leuk om voor de website foto’s te ontvangen van kinderen die hun pak aan het pimpen zijn of van de Vastendoosjes die al klaar zijn!! Stuur ze maar naar pastor Guus: g.vanderploeg@p[arochiegabriel.nl .

 

Heel veel succes en plezier met het pimpen van je Vastendoosje 2.0! We hopen dat veel kinderen zo gaan meedoen met de Vastenactie.

... Lees verder...
Geplaatst op 26-02-2018
Nieuws

Met onze parochie vliegen naar Lourdes….het kan nog!

Zoals u in december heeft kunnen lezen in de Gabriël zullen we van 26 september tot 1 oktober 2018 weer met het vliegtuig op bedevaart naar Lourdes gaan.

 

Veel mensen zijn in de afgelopen jaren al geweest. Misschien zegt u al jaren dat u een keer naar Lourdes wil, maar is het er nog nooit van gekomen.
Meldt u dan nu aan!

 

We verblijven in ons “eigen” hotel St. Georges. Bent u niet goed ter been of heeft u moeite met het lopen van iets langere afstanden. Dan kunt u ook mee naar Lourdes er staat dan een rolstoel voor u klaar. Heeft U zelf geen rolstoelbegeleider dan gaan wij daarvoor zorgen.

 

Onze eigen pastor Ben Aarsen zal ons deze dagen begeleiden als hotelpastor.

 

Heeft U interesse om met deze reis mee te gaan, geef u dan op. Dit kan tot augustus of de reis moet eerder vol geboekt zijn.

 

Wilt u meer inlichtingen over deze reis, Dan kunt u mij bellen of mailen.
Uiteraard kunt u ook contact opnemen met ons pastorale team.

 

Riet Visser c.p. VNB Lourdesreizen.
06-53769840
r

... Lees verder...
Geplaatst op 20-02-2018
Nieuws

God roept de mens op reis te gaan

Het lied dat we de afgelopen dagen zongen in de liturgie vertelt over de tocht van het volk van God van Egypte naar het Beloofde land. Veertig jaar op weg, een mensenleven lang.  Het Bijbelboek Exodus vertelt dit verhaal uitvoerig. Lees meer...

... Lees verder...
Geplaatst op 18-02-2018
Nieuws

Huis van Belledag 2018: Real Life

flyer_Huis_van_Belle_dagBijna de hele dag door krijg je van alle kanten berichtjes binnen op je telefoon. Alle nieuwe posts op Facebook, Insta, Snapchat, Whatsapp moet je bijhouden als je niets wilt missen. Je sociale leven speelt zich vooral online af. Heb jij soms ook het gevoel dat je niet alles meer bij kunt houden? Zou je soms je telefoon wel eens uit willen zetten, maar durf je dat eigenlijk niet?

 

Als je op Insta kijkt lijkt het of alles perfect is bij anderen. Daar schreven we al eerder een blog over, toen we een maand lang elke dag iets posten met #notsoperfect. Het echte leven ziet er zo anders uit. Je voelt je niet altijd happy, het zonnetje schijnt niet altijd. Echt leven, zonder maskers, niet online, samen met God. Dat is het thema voor deze Huis van Belledag: Real life

 

Wij merken steeds meer dat dit echt rust en ontspanning geeft. Met volle teugen genieten van het hier en nu, dat willen we gaan doen. Lijkt je dit ook wat? Geef je dan nu op voor de Huis van Belledag 2018!

Nog even alle in

... Lees verder...
Geplaatst op 14-02-2018
Nieuws

Vastenbrief kardinaal Eijk

Aswoensdag markeert de start van de Veertigdagentijd, de periode van onze voorbereiding op Pasen. Dat markeren gebeurt op Aswoensdag heel letterlijk als de priester of diaken een askruisje op ons voorhoofd tekent, ter herinnering aan onze sterfelijkheid – want ‘stof zijn we en tot stof zullen wij wederkeren.’ Maar het askruisje is ook bedoeld als een aansporing tot bezinning, boete en bekering. In die zin is de Vastentijd een jaarlijks terugkerende kans om onze koers bij te stellen en ons met hernieuwde inspanning en inzet aan te sluiten bij de weg die Christus is gegaan.

Daaraan herinnerde paus Benedictus XVI tijdens de algemene audiëntie van 9 maart 2011. Hij zei toen over de betekenis van de Veertigdagentijd: “Tijdens de Veertigdagentijd vergezellen we Jezus, die optrekt naar Jeruzalem, plaats van vervulling van Zijn mysterie van lijden, dood en verrijzenis. Dit herinnert ons eraan dat het christelijke leven een af te leggen ‘weg’ is, die bestaat uit de persoon van Christus, die me

... Lees verder...
Geplaatst op 12-02-2018
Nieuws

Voorstellen Sandra Bergevoet

Mijn naam is Sandra Bergevoet en sinds 1 januari 2018 ben ik secretaris in het bestuur van de parochie H. Gabriël als opvolgster van Gerrie Gies. Ik ben getrouwd met Rob, we hebben twee kinderen en we wonen in Beek, waar ik ben geboren en getogen. Van beroep ben ik sportinstructrice en daarnaast vervul ik een aantal vrijwilligersfuncties, zowel in de kerk als bij de voetbalvereniging en op school. Ik heb de pastorale school gevolgd van 2004 tot en met 2006. Lees meer...

... Lees verder...
Geplaatst op 03-02-2018
Nieuws

Voorstellen Jeanette van Pul

Mijn naam is Jeanette van Pul, ik ben al ruim 25 jaar woonachting in Wehl en getrouwd met Stan. Wij hebben drie geweldige kinderen; twee zonen en een dochter. Ik ben in 1964 op de elfde van de elfde geboren in Huissen, het gezellige stadje aan de Rijn. Samen met mijn 2 broers en 2 zussen heb ik daar mooie jeugdjaren gehad. lees meer...

... Lees verder...
Geplaatst op 01-02-2018
Nieuws

Driekoningenviering

Zondag 7 januari hebben we onder grote belangstelling de Driekoningenviering in Wehl gevierd. Ruim 300 mensen hebben deze sfeervolle viering bijgewoond en achteraf gezellig nagezeten bij zaal Reuring. Wij danken iedereen, op de eerste plaats de parochianen vanuit de 11 geloofskernen, hartelijk voor zijn of haar aanwezigheid. In het bijzonder bedanken we burgemeester De Baat (Montferland) en zijn echtgenote voor hun aanwezigheid. Daarnaast bedanken we de instanties die op onze uitnodiging om de viering bij te wonen zijn ingegaan:

 

Broederschap St. Antoniusgilde - ’s-Heerenberg
Natuurtheater - Zeddam
KWJ - Stokkum
Liemerije afdeling Meulenvelden - Didam
St. Jansgilde - Beek-Loerbeek
Schutterij St. Isidorus - Oud-Dijk
Marcel Vernig uitvaartverzorging
Schutterij St. Jan - Kilder
KBO Wehl / Nieuw Wehl
Zonnebloemvereniging - Braamt
Protestantse gemeente Didam
Carnavalsvereniging D’Olde Waskupen - ’s-Heerenberg

 

De foto’s (van onze fotograaf Ton Bremer) geven een impressie van de viering. Foto's v

... Lees verder...
Geplaatst op 08-01-2018
Nieuws

Driekoningen

Het feest van Driekoningen heeft als officiële kerkelijke benaming: Hoogfeest van de Openbaring des Heren. De geboorte van Jezus wordt bekend aan de gehele wereld. Lees meer....

... Lees verder...
Geplaatst op 05-01-2018
Nieuws

Zalig Nieuwjaar

Moge het nieuwe jaar voor jou een beetje lijken op de figuren uit de kerststal:

 

een beetje op Maria, ingaand op Gods aanbod om lief te hebben, steeds dienstbaar aan anderen....

een beetje op Jozef, dat je iets mag hebben van zijn bescheidenheid en de trouw waarmee hij zijn verantwoordelijkheid heeft gedragen...

een beetje op de engelen, boodschappers van goed nieuws, van vrede, vreugde en geluk....

een beetje op de herders, die hun schapen leiden en beschermen...

een beetje op de ezel, één en al oor, luisterbereid en veel verdragend; moge je ook iets hebben van zijn koppige trouw om door te zetten op de goede weg...

een beetje op de os, het dier dat trekt, want trekkers zijn er nodig, voortrekkers en spoortrekkers...

en veel, heel veel op het kind, dat ook in jou iets mag doorstralen van het echte leven en dat jouw liefde onweerstaanbaar wordt, iedereen verwarmend.

... Lees verder...
Geplaatst op 01-01-2018
Nieuws

Nieuwsflits nummer 8 is uit

Dat dit ook letterlijk andere tijden gaan worden kunt u in de nieuwe uitgave van de nieuwsflits lezen. Ook over de laatste weekendvieringen en de vorderingen van de werkgroepen. Het jaar 2018 wordt daarmee een spannend en inspannend jaar.

... Lees verder...
Geplaatst op 30-12-2017
Nieuws

Jaarlijkse bedevaart naar Lourdes 2018.

Van 26 september tot 1 oktober gaan we weer zoals elk jaar met het vliegtuig naar Lourdes.

 
We verblijven dan in een hotel. Iedereen kan met deze reis mee. Als je mee wilt en niet goed ter been bent kun je in Lourdes gebruik maken van een rolstoel. Je mag zelf iemand meenemen die de rolstoel duwt. Heb je geen eigen begeleider dan zorgen wij voor een begeleider/ster. Uiteraard hoef je niet perse uit onze parochie te komen om mee te gaan.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze reis, bel of mail mij dan.
Uiteraard kun je voor informatie ook terecht bij ons pastoresteam.

 

Pastor Ben Aarsen 0316-221250

Riet Visser, coörd.Lourdesreizen VNB
06-53769840
rietvisser@chello.nl

... Lees verder...
Geplaatst op 07-12-2017
Nieuws

Nieuwsflits nr 7

We hebben beloofd u op de hoogte te houden van de stappen die worden gezet in het proces van herstructurering in onze Parochie H. Gabriël.

 
Vandaag bieden wij u “Nieuwsflits” no. 7 aan.

... Lees verder...
Geplaatst op 10-11-2017
Nieuws

Lourdesreis voor jongeren

Van 28 april t/m 5 mei 2018 (meivakantie)

In de meivakantie van 2018 sluiten we met de parochies Maria Laetitia en de H. Gabriël aan bij de bisdom bedevaart naar Lourdes. Jongerengroep IMPULZ heeft voornemens om met ongeveer 25 jongeren (15-30 jaar) deel te nemen aan deze bedevaart, wat een geweldige ervaring is. In totaal zullen ongeveer 1300 pelgrims deelnemen aan deze bedevaart, waarvan ongeveer 150 jongeren die een eigen programma volgen tijdens de bedevaart.     

 

Afwisselend programma

Na het succes van 2012 en 2015, toen eveneens 25 jongeren deelnamen aan de bedevaart, willen we het succes evenaren door een afwisselend programma te bieden met inhoud. Het belooft dus wederom een mooie reis te worden waarin serieuze zaken worden afgewisseld met leuke en gezellige activiteiten. Naast de kerkelijke plechtigheden is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens wandelingen, ontspanningsmomenten in het hotel, op een terras in Lourdes of in de mooie natuur van de Pyreneeën.

... Lees verder...
Geplaatst op 02-11-2017
Nieuws

Bijbelcursus 2017-2018

Komende winterhalfjaar 2017-2018 is er in Didam eens per maand op de woensdagavond een Bijbel cursus. Deze wordt gegeven door dominee Leen den Besten in een zaal van de Protestantse Gemeente, Torenstraat 10 te Didam.

 
De avonden duren van 19.45 uur tot 21.30 uur. Op woensdag 4 oktober 2017 zal de bijbelkring weer van start gaan.
De overige data zijn: 1 november en 6 december 2017, en in 2018: 3 Januari, 7 februari, 7 maart en 4 april.

Er zijn geen kosten aan verbonden behalve behalve dan 1 euro voor de koffie op thee.

 
Van te voren wordt afgesproken welke teksten gelezen worden. Er wordt niet alleen uitleg gegeven over wat er geschreven staat, maar ook ingegaan op de tijd waarin de verhalen zijn ontstaan. Hoe werd in die tijd de gedachtewereld van de schrijver gevormd, door welke filosofische stromingen is de schrijver beïnvloed? De culturele, sociale en politieke omstandigheden waarin de teksten tot stand zijn gekomen worden uitvoerig belicht.

 
Afgelopen seizoen hebben we het verha

... Lees verder...
Geplaatst op 28-09-2017
Nieuws

Als er twee of drie...

Als_er_twee_of_drieKomende zondag is het de drieëntwintigste zondag door het Matteus-jaar. De lezingen raken aan een spannend onderwerp. Spannend, omdat het confronteert met onze zo individualistisch ingestelde tijd. Wij zijn op ons privé gesteld, we houden niet zo van door een ander ingestelde regels, we vinden het niet fijn als iemand zich met ons bemoeit... lees meer

 

... Lees verder...
Geplaatst op 13-09-2017
Nieuws

Kerk Lengel onttrokken aan goddelijke eredienst

Beste mensen,

 

Reeds in 2010 zijn de eerste stappen gezet om de Emmauskerk in Lengel te sluiten. De kerk die in november 1970 is ingezegend en behoorde tot een nieuwe parochie tussen Zeddam en ’s-Heerenberg. Zondag 26 mei 2013 was de slotviering, na 45 jaren sinds de eerste weekendvieringen in het pinksterweekend van 13 en 14 mei 1967, een feit.

 

Hierna is een periode gestart om een goede herbestemming van het gebouw te vinden. Zo is er medio 2015 door het college van Montferland aangegeven medewerking te willen verlenen aan een plan voor de vestiging van een zogenaamd Driestroomhuis in het kerkgebouw. Helaas is dat plan niet tot uitvoering gekomen. In de tussentijd heeft het gebouw haar diensten kunnen verlenen aan Agelink Uitvaartzorg.

 

Kerk_Lengel_kl2Door de interesse van een investeerder kreeg de toekomst van het kerkgebouw een heel ander perspectief. De locatie van het gebouw zou kunnen worden benut voor de bouw van sociale woningen, zeker nadat B en W van Montferland hebben aangegeven

... Lees verder...
Geplaatst op 10-09-2017
Nieuws

5e Nieuwsflits verschenen

Op 23 augustus is de vijfde Nieuwsflits verschenen.

 

Nieuwsflitsen verschijnen in het kader van de herstructering van de parochie die momenteel gestart is. 

De intensieve en emotionele periode van bekendmaking, hoorzittingen en informatiebijeenkomsten ligt inmiddels een paar maanden achter ons. De eerste stappen van de herstructurering worden nu gezet. In deze vijfde Nieuwsflits leest u er meer over.

... Lees verder...
Geplaatst op 26-08-2017
Nieuws

Willibrordprocessie 2017

De vijftiende editie van de jaarlijkse Willibrordprocessie door de binnenstad van Utrecht vindt plaats op zondag 10 september 2017. De Willibrordprocessie “is een gebeuren waarbij we publiekelijk getuigenis afleggen van ons geloof. Het motto is ook dit jaar: ‘Geloof mag gezien worden’,” aldus pastoor Huitink van de organiserende Salvatorparochie.

 

Het pastoraal team van de Salvatorparochie nodigt alle gelovigen, jong en oud, uit om deel te nemen aan deze processie. Pastoor Huitink: “Met de schrijn van Willibrord in ons midden groeperen wij ons rond de Apostel van Nederland. Samen laten wij in vrijheid de vreugde van ons geloof zien. De processie getuigt van onze verbondenheid met Christus, met elkaar en met allen die in Zijn geest leiding geven aan de christelijke gemeenschap. Wij hopen dat de Willibrordprocessie voor alle deelnemers alsook voor de stad Utrecht en alle christenen in ons land een blijde geloofsgetuigenis mag zijn. Wij tonen hiermee aan dat wij geen gemeenschap vormen

... Lees verder...
Geplaatst op 06-08-2017
Nieuws

Vierde Nieuwsflits verschenen

Op 3 juni is de vierde Nieuwsflits verschenen.

 

Nieuwsflitsen verschijnen in het kader van de herstructering van de parochie die momenteel gestart is. In de vierde uitgave staat onder andere een sfeertekening van de gehouden informatiebijeenkomsten en hoorzittingen. Daarnaast wordt ingegaan op enkele onderwerpen die op deze avonden nadrukkelijk naar voren kwamen, zoals rond de sluiting van de kerk, welke vieringen mogelijk blijven en de werkgroepen die gaan starten.

... Lees verder...
Geplaatst op 03-06-2017
Nieuws

Ingrijpende herstructurering in onze parochie

'Geloof in de toekomst' was de boodschap van het beleidsplan van het pastoraal team en bestuur van de parochie H. Gabriël en blijft ook de boodschap bij de aanstaande herstructurering. Een ingrijpende herstructurering, want over 2 jaren zullen nog maar 5 kerken open zijn en zal de interne organisatie flink aangepast worden.

 

Vijf kerkgebouwen blijven open

De afnemende kerkbetrokkenheid, kerkbezoek en sacramentenbediening, samen met de te verwachten financiële ontwikkeling, maken het noodzakelijk om kerken te gaan sluiten. Om in de toekomst als parochie zichtbaar te blijven worden keuzes gemaakt om dat mogelijk te maken. Er zijn nu te veel kerkgebouwen voor het aantal parochianen dat daar regelmatig gebruik van maakt. Dat vraagt te veel tijd van pastores en vrijwilligers en kost te veel.

 

Lees hier het volledige persbericht.

Lees meer over de herstructurering.

figuur7

 

... Lees verder...
Geplaatst op 15-05-2017
Nieuws

Gabriël gaat op reis!

14 tot en met 19 oktober 2017 - Informatieavond op 21 april

 

Folder Romereis 2017Wie op reis gaat die neemt altijd mooie herinneringen mee naar huis terug. Wie naar Rome gaat komt met prachtige herinneringen weer terug. Het leven in de stad, de kerken, de prachtige pleinen, de sfeer! Zij is uniek. Je moet één keer in je leven in Rome zijn geweest.

 
Als parochie Gabriël gaan we naar Rome. We gaan als parochianen met elkaar op reis. Wie op reis gaat laat het 'gewone' leven even achter zich. We zullen de stad leren kennen in al haar facetten. Elke dag zal de volgende drieslag kennen: kerkelijk leven (door onder andere met elkaar de eucharistie te vieren), de geschiedenis en onderlinge ontmoeting. Het programma kent dagen van gemeenschappelijk optrekken en ook momenten van vrije tijd.

 

Het is een reis die u niet wilt missen. Waar we dagen met elkaar zullen optrekken die ons als deelnemers ook in onderlinge verbondenheid goed zal doen. Uw aanwezigheid en deelname aan deze reis is een onmisbare schakel v

... Lees verder...
Geplaatst op 04-04-2017
Nieuws

Nieuwsflits 2 verschenen

Op 18 maart is de tweede Nieuwsflits verschenen. Deze verschijnen in het kader van de herstructering van de parochie die momenteel voorbereid wordt. Deze nieuwe uitgave gaat onder andere in op de dalende cijfers in de parochie.

... Lees verder...
Geplaatst op 18-03-2017
Nieuws

Eerste Nieuwsflits verschenen

Rond de herstructurering zal op verschillende momenten en op verschillende manieren informatie verstrekt worden over de voortgang en de uitgangspunten. Vandaag is de eerste Nieuwsflits hierover verschenen met informatie over het proces en de hierna volgende momenten van communicatie.

... Lees verder...
Geplaatst op 25-02-2017
Nieuws

Bestuurlijk en pastoraal beleidsplan

In het beleidsplan kijken het bestuur en het pastoraal team van de parochie vertrouwvol de toekomst in. Echter niet door de ogen te sluiten voor de realiteit. De kerkbetrokkenheid neemt af, het vrijwilligerskader wordt steeds ouder en kleiner en de pastores zijn te veel tijd kwijt aan organiseren en komen te weinig toe aan pastoraat.

 

Willen we straks nog als parochie zichtbaar zijn en de blijde boodschap kunnen verkondigen, dan is een nieuwe structuur noodzakelijk.

 

Het beleidsplan maakt hier melding van. Lees het online of download als PDF.

... Lees verder...
Geplaatst op 10-02-2017
Nieuws

Parochie met beleidsplan in de media

Rond het uitgebrachte beleidsplan heeft Regio8 een tv-reportage gemaakt. Ook de schrijvende pers levert haar aandeel. Zo verschenen artikelen in De Gelderlander , Stem van Montferland en het Montferland Nieuws.

... Lees verder...
Geplaatst op 06-02-2017
Nieuws

Geloven in de ander week van de missionaris

Iedere dag opnieuw gaan honderden Nederlandse missionarissen en missionair werkers wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede.

Vanuit Nederland dragen we hieraan bij met de Pinksteractie voor de Week van de Nederlandse Missionaris (WNM). Deze collecteweek loopt van 7 t/m 15 mei en is een blijk van steun voor onze missiewerkers wereldwijd.

 

Waar missionarissen en missionair werkers aanwezig zijn, gebeurt iets bijzonders. Gedreven door hun geloof en naastenliefde, stellen zij zich open voor het leed en de kracht van anderen. Zij ‘luisteren’ met hun hart en veranderen levens voorgoed. Luisteren met je hart is de tijdloze taal van de missionaris en een van de kernwaarden van het missiewerk.

 

U kunt onze missionarissen steunen door:
• een bijdrage aan de Pinkstercollecte in onze parochiekerken.
• door het eenvoudig invullen van de (eenmalige) machtiging op de website van WNM.
• een gift via rekeningnummer IBAN NL30RABO 0171 2111 11, WNM, Den Haag.

 

Meer informatie over de WN

... Lees verder...
Geplaatst op 12-05-2016
Nieuws

Bedevaarten Lourdes 2017

Van 27 september tot 2 oktober gaan we weer zoals elk jaar met het vliegtuig naar Lourdes.
We verblijven dan in een hotel. Iedereen kan met deze reis mee. Als je mee wilt en niet goed ter been bent kun je in Lourdes gebruik maken van een rolstoel. Je mag zelf iemand meenemen die de rolstoel duwt. Heb je geen eigen begeleider dan zorgen wij voor een begeleider/ster.
Uiteraard hoef je niet perse uit onze parochie te komen om mee te gaan.

 

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze reis, bel of mail mij dan.

Uiteraard kun je voor informatie ook terecht bij ons pastoresteam.

 

Pastoor Jurgen Jansen 0314-650028
Pastor Ben Aarsen 0316-221250

 

Riet Visser, coörd.Lourdesreizen VNB
06-53769840
rietvisser@chello.nl

... Lees verder...
Geplaatst op 00-00-0000