Beek

Sint Jansgildestraat 56
7037 AX Beek

9 juni 2024 in Didam om 10:00 uur,
23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Pinksteren
Dini Leuverink-Hermsen; Diny Kazen-Heijnst; Diny Stienissen-Vos; Jo en Fien Stienissen-Thus; ouders de Ruiter-Pollmann en zoon Jan; Jan Hendricksen Didam en zoon Frans; Bertus en Lies Franken; Frans Overgoor en Elvira Overgoor-van Boxem; H. Rosendaal-Bouwmeister; Tonnie en Marga van der Heijden; familie Hakvoort; ouders Berndsen-Kempers; ouders Kok-Harmsen en zoon Henk; Jos van der Heijden; Frans en Marietje-Egbers-Bolck; Gerda Koster-Leuverink; ov. Familie van Grol-Gerritzen en Inge; Bertus Raben en dochter Moniek; Harrie Nibbeling en zoon Berni; pastoor Degger; Dinie Bolk; Ouders Splitthoff ; Lambert de Bruin; Willemien Hendriksen-Kluitman; Riet Bosman-van Alst; Gert Nas; Thea Hansen-Uffing; jaargetijde Chris Verwaaijen; Jaargetijde: Wim Leuverink.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-05-19 ).