19 mei - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

29 september 2024 in Didam om 10:00 uur.
Pinksteren Eucharistieviering
Dhr. en mevr. de Reus-Verheij; Hent en Annie Boerstal-Peters; Hent en Annie Peters-Kaal; Wilhelmien Meijer-Koster; Dinie Hageman-Rosendaal; Ouders Hendriksen-Kruitwagen; Jan en Wies-Loeters; Reinier en Leida Koster-Schutten; Nol Peters; Pa en Jolanda Florissen; Annie Berendsen-de Reus; Jan Looman, Johan en Ruud; Ouders Looman-Nieuwenhuis; Ouders Haagen-Godschalk; Ria Klerk-Zewald; Theed Geurts; Teun Peters; Ouders Notten-Bloemen; Bets Breukers; Annie van Wessel; Theet en Ansfrida Hoogveld-Sloot; Peter Schepers; Willie Boerboom; Fien Kuppens-Banning; Ouders Aaldering-Gies; Antoon Baakman Vanuit geloofskern Loil: Pastoor Groothuis; Pastoor Scholten; Henk en Jan Kaal; Jan Aalberts en Lies Aalberts-Donkers; Wilhelmus Donkers en Anna Donkers-Jansen; Jan en Riet Kaal-Derksen; Toon en Gento Geurts; Gert en Gertjan Roenhorst; Ouders Steenbreker-Peters en Tonnie Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters; Antoon en Dinie Bloemenkamp-Bolder; Ouders Bolder-Scheerder; Ouders Gradus en Trees Lucassen-Rasing; Wiek en Mineke van Haeren-Peters; Bart Nibbeling; Hein Menting; Piet en Miets Menting; Hendrik en Gerda Peters-Kummeling; Hans Raben Vanuit geloofskern Beek: Frans en Elvira Overgoor-van Boxem Vanuit geloofskern Wehl: Eric Kessen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-05-19 ).