26 mei - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Uit dankbaarheid voor Henriette Nieuwehuis, een gezegend voorspoed in een goede gezondheid;Uit dankbaarheid voor G.Kortenoeven, een gezegend voorspoed; Dhr. en mevr. de Reus-Verheij; Fam. Peters-Verhoeven; Riet Weijkamp-Bolk, (verj.Riet); Adéle Weijkamp; Bennie en Toos Vierwind-Visser en zoon Wilfried; Jan en Dien Hubers-Geutjes (verj.pa); Koos en Dientje Boerboom-Raasing; Nick Groot Bruinderink; Fam. Schenning-van der Hoop; Diny Vierwind-Goossen en Esther; Ouders Fontein-te Dorsthorst; Jo Florissen (verj); Theo Wiendels; Riet Wenting-Peters Jaargetijde: Willy Lammers-Hageman; Ruud Peters Vanuit geloofskern Loil: Bernard Willemsen en Marie Wenting; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Jan en Riet Kaal-Derksen; Gert en Gertjan Roenhorst Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters; Mientje Menting-Beursken (verj.); Ouders Looman-Engelen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-05-26 ).