9 juni - 10:00

Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

Eerste Heilige Communie M. Oortman
Heer en Mevr. de Reus-Verheij; Riet Weijkamp-Bolk; Riek Rosendaal-Bouwmeester; Ria Klerk-Zewald; Juffrouw Mirjam van Dijk (basisschool de Toorts); Gerrit Kluitman; Jan Veenes; Fam. Kluitman-Keurntjes; Fam. Boerboom-Willems; Fam. Visser-Godschalck; Fam. Veenes-Gasseling; Ouders Notten-Bloemen; Annie van Wessel; Bets Breukers; Ouders van de Berg-Wiggers en Henk (verj. mama); Fien Kuppens-Banning; Oma Leny Erdhuizen-Rutjes; Overl. Fam. de Reus-Polman en Fam. de Reus; Annie Salemink-Verheij als jaargetijde. Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk Ouders Gradus en Trees Lucassen-Rasing.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-06-09 ).