16 juni - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

29 september 2024 in Didam om 10:00 uur.
Heer en Mevr. de Reus-Verheij; Hent en Annie Peters-Kaal; Mieke Buijinck-Bolder; Ouders Even-Brinks; Dinie Hageman-Rosendaal; Ouders Hendriksen-Kruitwagen; Bennie Boekhorst; Tonnie Rasing-te Braak; Ouders Bolder-Hageman; Lenie van den Berg-Janssen; Bennie en Toos Vierwind-Visser en zoon Wilfried; Jan en Dien Hubers-Geutjes; Reinier en Leida Koster-Schutten; Koos (verj.) en Dientje Boerboom-Raasing; Nol Peters; Nick Groot Bruinderink; Herman Baakman; Theet Goossen; Ouders Fontein-te Dorsthorst; Theed Geurts; Nol Thuis; Teun Peters; Fam. van Kempen-Beursken; Theet en Ansfrida Hoogveld-Sloot; Willie Boerboom; Ouders Aaldering-Gies; Riet Wenting-Peters; Ouders Strikkeling-van Hal; Papa en mama Kruis-Stinissen Vanuit geloofskern Loil: Ouders Loeters-Kraayvanger; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Jan en Lies Aalberts-Donkers; Theo van Mierlo; Gert en Gertjan Roenhorst; Ouders Steenbreker, Peter en Tonnie; Jan en Riet Wiendels Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Bart Nibbeling; Jan Peters; Hein Menting; Piet en Miets Menting; Hendrik en Gerda Peters-Kummeling Vanuit geloofskern Beek: Frans Overgoor.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-06-16 ).