23 juni - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

Henk en Thea Looman-Jansen; Fam. Looman-van Raaij; Fam. Janssen-Tap; heer en mevr. de Reus-Verheij; Wilhelmien Meijer-Koster; H.W. Kuppens; Ouders Reuling-Wolbrink; Stef en Tini Fierkens-Hermsen; Bennie en Toos Vierwind-Visser en zoon Wilfried; Annie Berendsen-de Reus; Ria Klerk-Zewald; Jan en Anny Reuling-Menting; Gabriëlle Reuling-van Kempen; Ouders Notten-Bloemen; Annie van Wessel; Bets Breukers; Peter Schepers; Willie Boerboom (verj.pa): Riet Wenting-Peters; Matheu Bergmans Jaargetijde: Leny Schlief-Egging Vanuit geloofskern Loil: Willemien Derksen-Wenting Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Jaargetijde: Hans Raben.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-06-23 ).