’s-Heerenberg

Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

Hemelvaartsdag
Jan Berendsen; o.o. Berendsen-Notten; o.o. ouders ten Have-Dolmans; Harry van Casteren en Truus van Casteren-Brands; Marja Nieling-van den Bosch; Riet Ros; uit dankbaarheid voor 2 jarige zoons; Guus Kramer en overlevenden van fam. Kramer-Buiting Vanuit geloofskern Beek: Frans Overgoor en Elvira Overgoor-van Boxem Vanuit geloofskern Stokkum: Ton Römer Vanuit geloofskern Wehl: Eric Kessen; uit dankbaarheid aan de fam. Vermaas een gezegende voorspoed; uit dankbaarheid aan Timo en zijn familie een gezegende voorspoed; Monseigneur Jozef Wilhelmus Stam ter nagedachtenis na diens overlijden.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2024-05-09 ).