Wehl

St. Martinuskerk W.
Kerkplein 1
7031 AD Wehl

23 juni 2024 in Didam om 09:30 uur.
Pater Willy Hoeben; Geert en Mien Reuling; Annie Steenbreker-Hendriksen; Willy Köster; Thea Beerten en zoon Jacky; Marietje Menting; Annie Siebes-Menting; Hennie Teunissen-Volman; Annie Ruijling-Zegers; Jan te Dorsthorst; Anneke Kraaijvanger-Lucassen; Jan Giesen; Theet Derksen; Xaveria Dammers; Jaargedachtenis Fons Haentjens; Jaargedachtenis Lenie Wildeboer-Schut; Jan te Raay; Ouders Lanters-Kaal; Jan te Raay; Ouders Lanters-Kaal; Theo Koning Vanuit geloofskern Kilder: Helder en Ingrid Pedro Horsting; Gradus, Wim en Frens Horsting; Jan en Elly Reulink-Hendriks; Jan Weijers; Wim Giesen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-10-15 ).